Logo af.boatexistence.com

Was Martin en Stacey getroud?

INHOUDSOPGAWE:

Was Martin en Stacey getroud?
Was Martin en Stacey getroud?

Video: Was Martin en Stacey getroud?

Video: Was Martin en Stacey getroud?
Video: Defendant collapses in court after guilty verdict 2024, Mei
Anonim

Martin en Stacey trou by die registerkantoor. Wanneer Sonia wegtrek, trek Bex by Martin en Stacey in en die gesin trek dan in Sonia se ou huis in, maar Kyle en Belinda trek dan albei weg.

Wie is Martin Fowlers ma?

Martin Albert Fowler is die jongste seun van Arthur en Pauline Fowler, broer van Mark en Michelle Fowler, asook die pa van Bex, Lily, Arthur en Hope Fowler.

Wanneer het Ruby met Martin getrou?

EastEnders Soap Scoop!

In Maandag se episode (12 Oktober), was Jean (Gillian Wright) en Kat (Jessie Wallace) verstom om uit te vind op sosiale media media dat Ruby en Martin eintlik die knoop deurgehaak het!

Hoekom het Stacey en Martin in 2020 uitmekaar gebreek?

Hoekom het Martin en Stacey uitmekaar gegaan? Martin en Stacey is uitmekaar nadat sy beken het dat sy 'n one night stand gehad het met haar voormalige vlam, Max Branning. Sedertdien het hul toekoms onseker gelyk en Martin het naby sy eks Sonia gekom.

Is Ruby van EastEnders in die regte lewe swanger?

Haar karakter Ruby bly aan die voorpunt van EastEnders-storielyne, nadat sy gesukkel het met endometriose en haar eie onvermoë om swanger te raak. Die ster het gesê dat sy base gevra het vir Ruby se endometriose en vrugbaarheidsprobleme storielyn om "aan te hou speel" ten spyte van haar eie swangerskap in die werklike lewe

Aanbeveel: