INHOUDSOPGAWE:

Anonim

Allyson Felix het gekwalifiseer vir haar vyfde Olimpiese Spele, waar sy haar mik sal stel om die mees versierde baan- en veldatleet in die Olimpiese geskiedenis te word. Saam met Felix in die 400 meter in Tokio sal Quanera Hayes en Wadeline Jonathas wees. …

Het Felix vir die Olimpiese Spele gekwalifiseer?

Felix het vir Vrydag se 400 meter-eindstryd gekwalifiseer nadat hy vandeesweektweede in haar halfeindronde geplaas het met 'n tyd van 49.89 sekondes. Die Amerikaanse vroue-400 meter-aflosspan het ook na die medaljeronde deurgedring nadat hulle Donderdag hul uitdun gewen het. Sy het nie in die uitdunne gehardloop nie, maar Felix is gekies om in Saterdag se eindstryd te draf.

Het Allyson Felix 2021 Olimpiese Spele behaal?

Nie dat Felix nog 'n Olimpiese medalje bygevoeg het nie. Maar daardie sy het nou 'n tweede loopbaanbrons gewen, in 2021, ná alles, ten spyte van alles. … Felix het die wedloop in 49.46 sekondes gehardloop, haar vinnigste tyd in ses jaar, haar vinnigste tyd ná geboorte - en die vinnigste ooit vir 'n vrou ouer as 35.

Voor watter byeenkomste het Allyson Felix gekwalifiseer?

Felix is die eerste vrou ooit wat Amerikaanse nasionale titels in die 100 meter, 200 meter en 400 meter in haar loopbaan gewen het Sy is ook die tweede Amerikaanse vrou, ná Chandra Cheeseborough, om ooit vir die Olimpiese Spele te kwalifiseer (deur onder die top drie te plaas) in die 100 meter, 200 meter en 400 meter gedurende haar loopbaan.