Logo af.boatexistence.com

Het grindelwald die oudste towerstaf gesteel?

INHOUDSOPGAWE:

Het grindelwald die oudste towerstaf gesteel?
Het grindelwald die oudste towerstaf gesteel?

Video: Het grindelwald die oudste towerstaf gesteel?

Video: Het grindelwald die oudste towerstaf gesteel?
Video: 【美術館散歩】戦火を逃れたウクライナの美術品がルーブルへ! 2024, Mei
Anonim

As kindervriende was Grindelwald en Dumbledore gefassineer deur die Hallows. Maar toe Grindelwald die Ouer Wand van Gregorovitch die towerstafmaker gesteel het, het die krag na sy kop gegaan en hy het boos geword. Uiteindelik het Dumbledore Grindelwald “verslaan” en hom na die towenaargevangenis, Nurmengard, gestuur.

Het Dumbledore die Elder Wand van Grindelwald gekry?

Hier is 'n item wat by die harde Harry Potter-aanhangers soos ek sal aanklank vind. Soos aanhangers weet, Dumbledore het die Elder Wand van Gellert Grindelwald gewen toe hulle in 1945 tweegeveg het, en Dumbledore het beheer oor die Elder Wand behou tot sy dood.

Hoe het Grindelwald die Elder Wand bekom?

Volgens "The Tale of the Three Brothers", 'n sprokie wat dikwels aan towenaarkinders vertel word, is die Ouder Wand aan Antiochië Peverell gegee deur die dood self.… Grindelwald het die towerstaf van Mykew Gregorovitch gesteel, en het die towenaar verstom om die getrouheid van die Ouer Wand te verkry, iewers voor 1926.

Waarom het Grindelwald Elder Wand gesteel?

Die towerstaf is egter iewers tussen 1899 en 1926 in die dood van die nag gesteel deur 'n seun met die naam Gellert Grindelwald, wat Gregorovitch verstom het voordat hy weggehardloop het. Dit het hom in staat gestel om die towerstaf ten volle te bemeester, aangesien sy vorige meester deur hom verslaan is.

Was Grindelwald die meester van die Ouer Wand?

Nou, sover die Potter-geskiedenisboeke dit vertel, het Grindelwald die Elder Wand na die huidige eienaar, Mykew Gregorovitch, opgespoor toe hy 'n jong man was. Aanhangers het dit aanvaar dat Grindelwald is die Elder Wand se meester regdeur hierdie reeks, totdat Dumbledore hom in 1945 verslaan en dit in besit neem.

Aanbeveel: