Logo af.boatexistence.com

Het Ronaldo 6 doele in 'n wedstryd aangeteken?

INHOUDSOPGAWE:

Het Ronaldo 6 doele in 'n wedstryd aangeteken?
Het Ronaldo 6 doele in 'n wedstryd aangeteken?

Video: Het Ronaldo 6 doele in 'n wedstryd aangeteken?

Video: Het Ronaldo 6 doele in 'n wedstryd aangeteken?
Video: Al Nassr vs al Tai 9-0 Ronaldo 6 Goals 2024, Mei
Anonim

'N HED-TRUK WAT SY STERKTE SOM OP: KRAG, TREKKERY, SNELHEID EN SKIETVERMOË. Topskieter in die geskiedenis van Real Madrid. In die 2014/15-liga het Cristiano Ronaldo 6 driekuns gekry, vier doele in 'n wedstryd in een wedstryd en 'n vyf doele in 'n ander, sy rekord in een seisoen.

Hoeveel doele het Ronaldo in sy loopbaan aangeteken?

Hy is een van die min opgeneemde spelers wat meer as 1 100 professionele loopbaanverskynings gemaak het, en het meer as 790 amptelike senior loopbaandoele vir klub en land aangeteken.

Wat is die meeste doele wat Ronaldo in 'n wedstryd aangeteken het?

Op 23 Oktober 2010 het Ronaldo vier doele teen Racing de Santander aangeteken, [ 90] die meeste doele wat hy nog in 'n enkele wedstryd aangeteken het.

Het Messi 5 doele in 'n wedstryd aangeteken?

Barcelona-voorspeler Lionel Messi het vyf doele aangeteken in 'n Champions League-wedstryd teen Bayer Leverkusen op 7 Maart 2012. Messi het in die tuisbeen van die uitklopronde gespeel. het die eerste speler geword wat vyf doele in 'n Champions League-wedstryd aangeteken het.

Wie het 23 doele in een wedstryd aangeteken?

Ronaldinho het een keer al 23 doele in sy span se oorwinning van 23-0 aangeteken. Die Brasiliaanse legende en 2002 Wêreldbeker-wenner Ronaldinho het eenkeer al die doele in sy span se oorwinning van 23-0 in 'n plaaslike jeugwedstryd aangeteken. Ronaldinho was 13 jaar oud en was in graad vyf toe hy die prestasie behaal het wat hom gehelp het om die aandag van die media te trek.

Aanbeveel: