Logo af.boatexistence.com

Het Rachael Blackmore by Ascot gery?

INHOUDSOPGAWE:

Het Rachael Blackmore by Ascot gery?
Het Rachael Blackmore by Ascot gery?

Video: Het Rachael Blackmore by Ascot gery?

Video: Het Rachael Blackmore by Ascot gery?
Video: What a performance from BOB OLINGER and RACHAEL BLACKMORE in the 2021 Ballymore Novices' Hurdle 2024, Mei
Anonim

Markbewegers. Rachael Blackmore was die sternaam by Cheltenham en Aintree en handelaars verwag dat sy die hoofopskrifte by Royal Ascot sal haal, met haar enigste rit van die wat Dinsdag met die belangrikste leier ontmoet het.

Het Rachael Blackmore in Ascot gewen?

'n Paddy Power-woordvoerder het gesê: “Punters het vasgegryp aan Queen of the Turf Rachael Blackmore wat probeer om haar heldhaftigheid by die Cheltenham-fees en Aintree by te voeg deur nou 'n oorwinning by die Olimpiese Spele van te verseker Plat wedrenne in die Ascot Stakes op Cape Gentleman.

Wanneer het Rachael Blackmore professioneel geword?

Rachael het 11 punt-tot-punt-wenners en sewe wenners as amateur-ruiter gery voordat sy in Maart, 2015 professioneel geword hetSy het haar eerste sukses in die betaalde geledere behaal toe Most Honourable, opgelei deur 'Shark' Hanlon, 'n wenner by Clonmel op 3 September van dieselfde jaar was.

Hoeveel Rachael Blackmore gery wenners?

Dit neem Blackmore tot 91 wenners, vier agter voorloper Paul Townend in die titelwedloop, en is 'n loopbaan beste totaal in Ierland vir 'n seisoen, wat die 90-kerf wat sy behaal het, oortref in 2018-19. Sy het ook hierdie seisoen agt wenners in Engeland ná haar wedstryde by Cheltenham en Aintree.

Hoeveel wenners het Rachael Blackmore?

Nadat sy aan die Universiteit van Limerick met 'n graad in perdewetenskap gegradueer het, het sy in 2015 professioneel geword. Sy het haar groot deurbraak in 2019 gekry toe sy die seisoen met 90 wenners voltooi het, insluitend haar eerste oorwinning by die Cheltenham-fees.

Aanbeveel: