Logo af.boatexistence.com

Wie is die koning van die kampioeneliga?

INHOUDSOPGAWE:

Anonim

Cristiano Ronaldo lei die UEFA Champions League in alle tye wat aangeteken is, met 'n totaal van 135 doele. Lionel Messi sit in die tweede plek met 120 doele. Albei spelers staan goed weg van die ander aanspraakmakers, met die derde geplaaste Robert Lewandowski wat 73 doele aangeteken het.

Wie is die koning van die Champions League alle tye?

Soos jy uit ons tabel hieronder kan sien, is Cristiano Ronaldo die voorste puntemaker in die geskiedenis van die Champions League (insluitend die Europese Beker). Hy word nou gevolg deur sy aartsvyand, Barcelona se Lionel Messi.

Wie is die koning van La Liga?

Lionel Messi het Telmo Zarra se ligarekord van 251 doele gebreek. Hier is hoe hy dit gedoen het.

Wie het meer Champions League Messi of Ronaldo?

Hoeveel Kampioene het hulle gewen? Die Portugese superster het die Champions League vyf keer gewen, terwyl Messi dit by vier geleenthede gewen het.

Is Ronaldo beter as Messi?

Ronaldo se internasionale loopbaan plaas hom op 'n hoër vlak as Messi Trouens, Messi het nog nooit 'n internasionale trofee gewen nie. Hy het eindstryde in beide die Copa America (die Suid-Amerika-kampioenskap) en die Wêreldbeker-toernooi verloor. Intussen het Ronaldo sy span van Portugal gelei om die 2016 Europese Kampioenskap te wen.