Logo af.boatexistence.com

Hoekom het claremont x-men verlaat?

INHOUDSOPGAWE:

Hoekom het claremont x-men verlaat?
Hoekom het claremont x-men verlaat?

Video: Hoekom het claremont x-men verlaat?

Video: Hoekom het claremont x-men verlaat?
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, Mei
Anonim

Na haar dood het Claremont Scott net kortliks met sy avonture met die gekostumeerde span laat voortgaan voordat hy uiteindelik met Madelyne Pryor getrou het, en daarna besluit het om die X-Men permanent te verlaat om 'n toegewyde gesinsman te word. … Om daardie dood uit sy stelsel te kry, en aan te gaan met die regte lewe

Waarom is Chris Claremont afgedank?

In 1991 het Marvel 'n tweede X-Men-titel bekendgestel, bloot X-Men genoem, met Claremont en potloodmaker Jim Lee as medeskrywers. … Claremont het die reeks verlaat ná die eerste drie-uitgawe-storieboog, weens botsings met redakteur Bob Harras.

Wat was Chris Claremont se laaste X-Men-uitgawe?

Claremont het Marvel verlaat ná dispute met Bob Harras en kunstenaar Jim Lee (van X-Men). Claremont se laaste uitgawe van Uncanny X-Men was 279, tydens die "Muir Island Saga", wat voor daardie gebeure afspeel.

Wanneer het Chris Claremont opgehou om X-Men te skryf?

Chris Claremont is 'n skrywer van Amerikaanse strokiesprentboeke, veral bekend vir sy 16-jarige (1975- 1991) diens op Uncanny X-Men, waartydens die reeks een geword het van die strokiesprentbedryf se suksesvolste eiendomme.

Hoekom het Dave Cockrum X-Men verlaat?

Cockrum het uiteindelik DC en die Legioen verlaat in 'n dispuut wat die terugkeer van sy oorspronklike kunswerk uit daardie uitgawe behels het Voor sy vertrek, het Cockrum voorberei om die gereelde kunstenaar te wees op 'n deurlopende Captain Marvel Jr.-rugsteunstrook in die Shazam! reeks vir DC.

Aanbeveel: