Anonim

Cubs wen Cardinals 3-2 in reën-verkorte eindstryd.

Het die Cardinals vandag hul bofbalwedstryd gewen?

Cardinals se Dakota Hudson: Vyf tellinglose rame

Hudson het 'n geen-besluit gekry in Vrydag se 4-3 oorwinning oor die Cubs, wat drie lopies en een stap toelaat met vier strikeouts in vyf tellinglose beurte.

Is St. Louis Cardinals in uitspeelwedstryde?

Deel Alle deelopsies vir: Cardinals beklink 2021 MLB-uitspeelplek met oorwinning oor Brewers. Die St. Louis Cardinals het Dinsdagaand hul 17de agtereenvolgende wedstryd gewen en amper verloor in die skuif was dat hulle ook 'n uitspeelplek beklink het. … Die Cardinals het laas die Wêreldreeks in 2011 teen die Texas Rangers gewen …

Wie het gisteraand St. Louis Cardinals-wedstryd gewen?

The Los Angeles Dodgers het 'n wegspring-tuislopie van Chris Taylor gekry met twee uitslae onderaan die negende beurt en die St. Louis Cardinals verslaan met 'n telling van 3-1 Woensdagaand in die National League Wild Card Game (bokstelling).

Wie het gisteraand weggestap?

Voormalige Kavalier Chris Taylor het in die onderste deel van die negende beurt 'n wegspring-tuislopie van twee lopies gelewer om die Los Angeles Dodgers verby die St. Louis Cardinals te lig in die Nasionale Liga Wild Card Game Woensdagaand.