Logo af.boatexistence.com

Het letgo en offer-up saamgesmelt?

INHOUDSOPGAWE:

Het letgo en offer-up saamgesmelt?
Het letgo en offer-up saamgesmelt?

Video: Het letgo en offer-up saamgesmelt?

Video: Het letgo en offer-up saamgesmelt?
Video: How to fix a broken heart | Guy Winch 2024, Mei
Anonim

Met letgo wat by OfferUp aansluit, het ons die geleentheid om die sterk punte van beide markplekke te kombineer om 'n groter en beter ervaring vir kopers en verkopers te skep. Verkopers kan meer kopers bereik en vinniger verkoop op ons nuwe gekombineerde mark en kopers kry toegang tot meer transaksies.

Wat het geword van OfferUp en letgo?

Verkoop. Laat gaan. - OfferUp en Letgo is nou een groot markplek.

Wanneer het OfferUp en letgo saamgesmelt?

SEATTLE, Aug. 31, 2020 /PRNewswire/ -- Vandag het OfferUp aangekondig dat hy die OfferUp- en letgo-markplekke in een gekombineer het met die nuwe OfferUp & letgo-toepassing, wat 'n verbeterde ervaring skep wat miljoene kopers en verkopers regoor die nasie.

Kom Letgo terug?

Letgo is nie meer beskikbaar nie. Ten minste nie in die vorm wat jy dalk reeds geken het nie. Die gewilde markplek-toepassing is in werklikheid deur OfferUp ('n ander aanlyn markplek) verkry.

Kan ek my Letgo-aanmelding vir OfferUp gebruik?

Om by jou OfferUp-rekening aan te meld met jou letgo-aantekenmetode. Om aan te meld vir 'n OfferUp-rekening is maklik. Jy kan dieselfde aanmeldmetode gebruik wat jy op letgo gebruik het en jou graderings, aantal verkope en aankope, en aansluitingsdatum sal na jou nuwe OfferUp-rekening oorgedra word.

Aanbeveel: