Logo af.boatexistence.com

Was urvashi rautela 'n iitian?

INHOUDSOPGAWE:

Was urvashi rautela 'n iitian?
Was urvashi rautela 'n iitian?

Video: Was urvashi rautela 'n iitian?

Video: Was urvashi rautela 'n iitian?
Video: 6 Famous Bollywood stars who Cleared IIT-JEE | IITians in Bollywood 2024, Mei
Anonim

Urvashi Rautela se sosiale media-handvatsel spog met trots met haar om 'n IITian te wees. Maar Urvashi het gesê dat sy 'n wetenskapstudent was en het die Indiese Instituut vir Tegnologie, wat die mees gesogte ingenieursinstituut in Indië is, met goeie tellings skoongemaak.

Is enige akteur 'n Iitiaan?

Jitendra Kumar, IIT Kharagpur Jitendra is een akteur wat dit 'n punt maak om verwante karakters te speel wat ons net nie kan vergeet nie. Van Jeetu tot Gittu het hy in reekse/flieks soos Kota Factory, Panchayat, Shubh Mangal Zyada Saavdhan gespeel. Maar voor dit alles het hy aan IIT Kharagpur gestudeer.

Wie is IIT Bollywood?

Chetan Bhagat Een van die bekende Indiese skrywers, Chetan Bhagat is 'n Meganiese Ingenieur van 1991-95 groep van IIT Delhi.

Het Urvashi Rautela Mej. Heelal twee keer gewen?

Ons aanbid die stylkwosiënt wat Urvashi Rautela na die bedryf bring, en het met reg die koningin van B-town-mode gekroon! Die pragtige Bollywood-aktrise Urvashi Rautela het 'n lang pad gestap van wen die titel van Mej Heelal twee keer om die Bollywood-hoofaktrise te word.

Wie is Urvashi crush?

Toe hy gevra is oor haar geliefde, het Urvashi ' Elon Musk' in een van haar stories geskryf. Sy het dadelik die naam van die uitvoerende hoof van Tesla, Elon Musk, geskryf. Die akteur het ook 'n paar emoji's met sy naam bygevoeg.

Aanbeveel: