Logo af.boatexistence.com

Het maagdelike geld clydesdale bank gekoop?

INHOUDSOPGAWE:

Het maagdelike geld clydesdale bank gekoop?
Het maagdelike geld clydesdale bank gekoop?

Video: Het maagdelike geld clydesdale bank gekoop?

Video: Het maagdelike geld clydesdale bank gekoop?
Video: How to set up mobile banking on your phone or tablet | Money on your Mind 2024, Mei
Anonim

Die herhandel van Clydesdale Bank na Virgin Money is grootliks voltooi, het die sogenaamde “uitdager”-bankgroep aangekondig. … Die verandering van bynaam vir die voormalige Clydesdale- en Yorkshire-ondernemings het die groep nuwe “momentum” gegee wat uit die inperking gekom het, het mnr Abrahams gesê.

Deur wie word Clydesdale Bank besit?

Ons is deel van Virgin Money UK PLC, een van die VK se voorste bankgroepe.

Verander die Clydesdale Bank-toepassing na Virgin Money?

Clydesdale en Yorkshire Banks, sowel as app-gebaseerde bank B, sal almal teen die einde van 2021 herhandel word as Virgin Money … CYBG, die eienaar van Clydesdale en Yorkshire Banke, het ingestem om Virgin Money vir £1 te koop.7 miljard verlede jaar, en het destyds gesê dat 'n herhandelsnaam sou plaasvind.

Is Clydesdale Bank in besit van Virgin?

Virgin Money het in Oktober 2018 saam met Clydesdale Bank en Yorkshire Bank saamgespan. Sedertdien het ons hard gewerk om al die handelsmerke onder Virgin Money bymekaar te bring en geskep een bank met meer as 6 miljoen kliënte.

Besit Richard Branson Virgin Money?

Sir Richard Branson, wat 'n 35%-belang in Virgin Money besit het, sal 'n 13%-belang in die nuwe gekombineerde groep hê. In Junie 2019 het CYBG plc sy planne aangekondig om sy besighede onder die Virgin Money-handelsmerk te konsolideer.

Aanbeveel: