Logo af.boatexistence.com

On wentworth wat het met liz se dogter geword?

INHOUDSOPGAWE:

On wentworth wat het met liz se dogter geword?
On wentworth wat het met liz se dogter geword?

Video: On wentworth wat het met liz se dogter geword?

Video: On wentworth wat het met liz se dogter geword?
Video: Biggy - Dames 2024, Mei
Anonim

Sophie Donaldson is Liz Birdsworth se dogter. Sophie is gearresteer vir voertuigmoord en het in Wentworth-korrektiewe sentrum beland waar haar ma was. Sophie is later na Barnhurst gestuur.

Verloor Nash haar baba Doreen?

In die hospitaal het Doreen 'n ultraklank gehad en gevind dat sy haar baba verloor het, en na Wentworth gestuur is, aangekla van roekelose bedreiging.

Wat het met Lucy Gambaro op Wentworth geword?

Dit is een van die mees gewelddadige programme op Australiese televisie. En Dinsdag het Wentworth baie bloediger geword toe 'Juicy' Lucy Gambaro haar tong met geweld deur Joan 'The Freak' Ferguson afgesny het… Nadat haar tong afgesny is, het Lucy die binnehof van die tronk binnegestrompel met bloed wat uit haar mond vloei.

Wat het met Sonia op Wentworth geword?

In 'n laaste konfrontasie met Liz Birdsworth word Sonia deur Kaz Proctor oor die rand van die dak gedruk, en val na haar dood. Sonia dien as die sekondêre antagonis van Seisoen 4 en Seisoen 5 sowel as die hoofantagonis van die eerste helfte van Seisoen 6.

Wat het van Lizzie se dogter in Wentworth geword?

Sophie Donaldson is Liz Birdsworth se dogter. Sophie is gearresteer vir voertuigmoord en beland in Wentworth-korrektiewe sentrum waar haar ma was.

Aanbeveel: