Logo af.boatexistence.com

Is krysten ritter verwant aan john ritter?

INHOUDSOPGAWE:

Is krysten ritter verwant aan john ritter?
Is krysten ritter verwant aan john ritter?

Video: Is krysten ritter verwant aan john ritter?

Video: Is krysten ritter verwant aan john ritter?
Video: ГРЯДУЩИЙ ЦАРЬ. ЦАРЬ ВЕЛИКИЙ. 2024, Mei
Anonim

Wat van Krysten Ritter? Terwyl nie een van hulle verwant is nie, het Yahoo TV uitgevind dat hulle op een of ander manier verbind is tydens 'n speletjie wat ons met Tyler gespeel het genaamd "Know Your Ritters. "

Wie is Krysten Ritter se pa?

Ritter is gebore in Bloomsburg, Pennsylvania, die dogter van Garry Ritter en Kathi Taylor. Sy is grootgemaak in die plattelandse Shickshinny, Pennsylvania, waar haar ma, stiefpa en suster woon; haar pa woon in die nabygeleë Benton.

Is Jason Ritter die seun van John Ritter?

Die seun van die singende cowboy-ster Tex Ritter en die pa van die akteurs Jason en Tyler Ritter, Ritter is bekend daarvoor dat hy Jack Tripper op die ABC-sitkom Three's Company (1977–) gespeel het. 1984), waarvoor hy 'n Primetime Emmy-toekenning en 'n Golden Globe-toekenning in 1984 ontvang het.

Hoe is Tyler Ritter verwant aan John Ritter?

Ritter is die seun van die akteur John Ritter en broer van die akteur Jason Ritter. Sy oupa was die country-sanger Tex Ritter, wat 'n dekade voor Tyler se geboorte gesterf het. Hy het in Los Angeles grootgeword.

Is John Ritter en Zach Braff verwant?

'n Jaar ná John Ritter se dood sal NBC se Scrubs volgende maand hulde bring aan die ontslape akteur in 'n episode wat handel oor die afsterwe van J. D. (Zach Braff) se pa - 'n rol wat Ritter in 2002 begin het.

Aanbeveel: