Logo af.boatexistence.com

Het prinses margaret met kaptein Townsend getrou?

INHOUDSOPGAWE:

Het prinses margaret met kaptein Townsend getrou?
Het prinses margaret met kaptein Townsend getrou?

Video: Het prinses margaret met kaptein Townsend getrou?

Video: Het prinses margaret met kaptein Townsend getrou?
Video: The Crown Seizoen 1 recensie 2024, Mei
Anonim

Die mees bekende is dat sy verlief geraak het op groepkaptein Peter Townsend. … Margaret het uiteindelik haar planne met Townsend laat vaar en in 1960 getroude fotograaf Antony Armstrong-Jones; die koningin het hom graaf van Snowdon gemaak. Die egpaar het 'n seun, David, en 'n dogter, Sarah, gehad voordat hulle in 1978 geskei is.

Het prinses Margaret met Mark Townsend getrou?

Townsend en Pawle is in 1952 geskei. … Ná die egskeiding het Townsend en Prinses Margaret 'n verhouding gevorm en besluit om te trou. Hy het haar ontmoet in sy rol as 'n equery vir haar pa, koning George VI.

Het prinses Margaret by Townsend beland?

Brokenhearted Princess Margaret het vandag haar troue met kaptein Peter Townsend gekanselleer 65 jaar gelede. … Koningin Elizabeth se suster het op 31 Oktober 1955 aangekondig dat haar verlowing met kaptein Peter Townsend nie meer was nie.

Wat was fout met prinses Margaret?

In die 1970's het prinses Margaret, gravin van Snowdon 'n senuwee-ineenstorting gehad en het terapie van die psigiater Mark Collins van die Priory Clinic vir depressie ontvang, volgens The Guardian. Na 'n reeks beroertes het die prinses teen April 2001 gedeeltelik haar visie verloor en gedeeltelik verlam geraak.

Wat het prinses Margaret se dood veroorsaak?

Margaret is in Londen dood ná 'n beroerte op 9 Februarie 2002.

Aanbeveel: