Logo af.boatexistence.com

Het Ladarius teruggegaan Navarro toe?

INHOUDSOPGAWE:

Het Ladarius teruggegaan Navarro toe?
Het Ladarius teruggegaan Navarro toe?

Video: Het Ladarius teruggegaan Navarro toe?

Video: Het Ladarius teruggegaan Navarro toe?
Video: Cheer | Official Trailer | Netflix 2024, Mei
Anonim

La'Darius Marshall Die kansellasie van 2020 kollegiale burgers het Marshall teruggebring na Navarro vir nog een seisoen, en die vurige voorsanger van die span het gesê die Bulldogs is sterk op pad begin vanjaar.

Is Gabi Butler nog by Navarro 2021?

'Cheer'-ster, Gabi Butler, het met HL gepraat om voort te gaan van Navarro en waarheen sy hoop om volgende op pad te wees! … "Ek het sopas probeer vir Weber State, gebaseer in Utah, so ek gaan dalk soontoe, waaroor ek baie, super opgewonde is," het die Cheer-ster aan HL gesê terwyl sy haar vennootskap met Silk Oatmilk bespreek het.

Hoekom het Ladarius Navarro verlaat?

In sy onderhoude deur die dokumentreeks onthul Marshall dat hy seksueel misbruik is deur 'n ouer seun toe hy 'n kind was. Terwyl hy met The Cut praat, sê Marshall dat die ervaring van oopmaak vir die kameras hom laat ophou eet en drink, veroorsaak het dat hy gewig verloor het en hom in 'n "donker plek" gelaat het.

Wat het met ladarius geword?

Die skietery het net ná middernag op 1 Julie by die kruising van Fairfieldrylaan en Hollywoodlaan plaasgevind. Clardy -- 'n uitstaande atleet en student aan Pine Forest High wat in 2020 gegradueer het -- is op die toneel dood toe iemand meer as 50 skote op sy motor gevuur het, wat uiteindelik in 'n kloof vasgery het.

Het ladarius teruggegaan Navarro toe?

La'Darius Marshall

Die kansellasie van 2020 kollegiale burgers het Marshall teruggebring na Navarro vir nog een seisoen, en die vurige voorsanger van die span het gesê die Bulldogs begin vanjaar sterk.

Aanbeveel: