Logo af.boatexistence.com

Waarom is turia pitt inspirerend?

INHOUDSOPGAWE:

Waarom is turia pitt inspirerend?
Waarom is turia pitt inspirerend?

Video: Waarom is turia pitt inspirerend?

Video: Waarom is turia pitt inspirerend?
Video: Burns survivor Turia Pitt on how her partner helped her through the hard times | 7.30 2024, Mei
Anonim

Turia is bekend vir haar dapper pogings om haar lewe te herbou nadat sy brandwonde aan meer as 65% van haar liggaam opgedoen het Sy het ses maande in die hospitaal deurgebring waar sy 'n volle liggaam kompressie pak en masker. … Turia Pitt het bekend geword as een van Australië se mees inspirerende en moedigste mense.

Is Turia Pitt 'n motiveringspreker?

Vandag is Turia Pitt 'n brandwonde-oorlewende, motiveringspreker, ingenieur en gepubliseerde skrywer. Haar weiering om deur haar beserings beperk te word, word weerspieël in haar boodskap om teëspoed te oorkom en om nooit, ooit moed op te gee nie.

Hoe sal jy Turia Pitt beskryf?

”Turia is inspirerend, intelligent, moedig, snaaks en neem die 'nooit opgee-houding' na 'n heel nuwe vlak!

Watter eienskappe en eienskappe van veerkragtigheid het Turia Pitt getoon?

Wanneer jy aan Turia dink, wat dadelik by jou opkom, is die pure volharding, vasberadenheid en veerkragtigheid van 'n vrou wie se karaktersterkte en houding haar deur 'n eindelose hoeveelheid gedra het van gevegte.

Hoe het Turia Pitt verbrand?

Om die mylpaal te merk, het Pitt in detail vertel van haar verhaal van oorlewing toe sy brandwonde opgedoen het tot 65 persent van haar liggaam in 'n grasvuur tydens 'n ultra-marathon in Western Australië se Kimberley-streek.

Aanbeveel: