Logo af.boatexistence.com

Hoe het nikkietutoriale beroemd geraak?

INHOUDSOPGAWE:

Hoe het nikkietutoriale beroemd geraak?
Hoe het nikkietutoriale beroemd geraak?

Video: Hoe het nikkietutoriale beroemd geraak?

Video: Hoe het nikkietutoriale beroemd geraak?
Video: How Nikkie Tutorials Became Famous 2024, Julie
Anonim

Sy het aanlyn gewildheid verwerf in 2015 nadat haar YouTube-video "The Power of Makeup" gewild geword het en baie ander video's geïnspireer het van mense wat hul gesigte met en sonder grimering wys. Vanaf Januarie 2021 het haar YouTube-kanaal 13,8 miljoen intekenare en meer as 1,4 miljard videokyke.

Hoeveel het Too Faced Nikkietutoriale betaal?

In die produkonthullingsvideo het De Jager die bekendstelling vergelyk met haar rampspoedige Too Faced-palet, waarvan Jeffree Star voorheen onthul het De Jager het net $50 000 daarvan gemaak, al het hy beweer dat die bekendstelling meer as $10 gemaak het miljoen.

Waarom het Nikkietutorials en Jeffree Star uitgeval?

Terwyl alles goed gelyk het tussen die beïnvloeders, het hulle 'n skielike, onverklaarbare uitval in 2017 gehad na 'n persreis met Benefit CosmeticsDie gerug was dat dit 'n skreeuende woordewisseling gehad het op die reis, wat 'n vaart na Necker-eiland was, en daar moes 'n beroep gedoen word op Benefit-sekuriteit.

Wat het Too Faced aan Nikkie gedoen?

Die medestigter van die skoonheidsmiddelsmaatskappy Too Faced het gesê hy het sy suster afgedank oor opmerkings wat sy gemaak het oor die aanval op YouTube-skepper Nikkie de Jager nadat die sosialemedia-beïnvloeder as transgender uitgekom het. 'n video Maandag het de Jager, beter bekend as Nikkie Tutorials, onthul dat sy 'n transgender vrou is.

Wat het twee gesigte gedoen?

Too Faced Is Onder Vuur Vir Transfobiese Kommentaar Oor NikkieTutoriale. Skoonheidsverskynsel Nikkie de Jager, ook bekend as NikkieTutorials aan haar 12,7 miljoen YouTube-intekenare, het golwe ondersteuning ontvang nadat sy as transgender uitgekom het in 'n video wat op 13 Januarie op haar kanaal geplaas is.

Aanbeveel: