Logo af.boatexistence.com

Waar word lipton-groentee verbou?

INHOUDSOPGAWE:

Waar word lipton-groentee verbou?
Waar word lipton-groentee verbou?

Video: Waar word lipton-groentee verbou?

Video: Waar word lipton-groentee verbou?
Video: Tuincentrum.nl - Al 10 jaar de bezorgers van groen 2024, Mei
Anonim

As die wêreld se voorste teeprodusent, is Lipton verbind tot volhoubare praktyke. Die maatskappy se teelandgoed in Kericho, Kenia, is Rainforest Alliance-gesertifiseer, en alle Lipton-teesakkies wat wêreldwyd verkoop word, is volgens die Rainforest Alliance-webwerf op Rainforest Alliance-gesertifiseerde landgoedere gekweek.

Waar kry Lipton sy groen tee?

Sustainably Source and Rainforest Alliance Certified

Lipton bedryf tans 'n Rainforest Alliance Certified teelandgoed in Kericho, Kenia, en is verbind tot wêreldwye volhoubaarheid vir Lipton Tee.

Kom Lipton-groentee van China af?

Die eerste geheim vir Lipton se sukses lê in sy wêreldwye verspreidingskennis. Die tee word in China gekweek, in China verwerk, en deur Chinese werknemers in China verpak.

Kom alle groen tee van China af?

tipes. Beide Japan en China produseer meestal groen tee. In Japan tel sencha alleen vir byna 60%[1] van alle teeproduksie, terwyl die markaandeel van alle groen tee in China in 2015 ongeveer 50%[2] was.

Is Lipton-groentee Japannees of Chinees?

Groen tee is 'n soort tee wat gemaak word van Camellia sinensis-blare en -knoppies wat nie dieselfde verdor- en oksidasieproses ondergaan het wat gebruik is om oolong-tee en swart tee te maak nie. Groen tee het sy oorsprong in China, en sedertdien het die produksie en vervaardiging daarvan na ander lande in Oos-Asië versprei.

Aanbeveel: