Logo af.boatexistence.com

Is kc en michael saam?

INHOUDSOPGAWE:

Is kc en michael saam?
Is kc en michael saam?

Video: Is kc en michael saam?

Video: Is kc en michael saam?
Video: Backhouse Mike - Just Fine (Lyrics|Sam & Cat Theme|full song) 2024, Mei
Anonim

Alhoewel KC nie spyt is dat hulle ingetrek het nie, het sy en Michael hul verhouding ná vyf maande beëindig en al het die voormalige MAFS-bruid in haar skeidingsverklaring onthul dat daar sekere " veranderinge" wat Michael moes aanbring, sal sy dit nie in die openbaar toespreek nie.

Is Michael en KC nog saam?

MAFS se KC en Michael kondig skeiding aan ná ' amper vyf maande' saam. MAFS se KC Osborne het op Instagram aangekondig dat sy van Michael Goonan geskei het nadat sy vir “amper vyf maande in’n verhouding was”. … Dit is met hartseer dat ek gekies het om my verhouding met Michael te beëindig.

Wie is Michael van MAFS wat nou uitgaan?

Michael en KC bevestig hulle is 'n paartjie en onthul hoe hulle bymekaar gekom het. Die gerugte is waar: Michael en KC van Married At First Sight 2020 gaan uit. By die MAFS 2020 Reünie Grand Finale het Stacey en Michael bevestig hul verhouding is verby ná 'n beweerde kullery-skandaal tussen Stacey en Mikey.

Hoekom het Michael en KC uitmekaar gegaan?

Ek het die droom verkoop en ek het daarvoor geval," het sy gesê. KC, 31, het gesê om bymekaar te kom aan die begin van koronavirusbeperkings het druk op hul verhouding in die vroeë stadiums. Sy het die besluit geneem om van Sydney na Melbourne te trek en dadelik by Michael te woon, maar het erken: "Ons het nie geweet wat om te doen nie. "

Is Michael en Casey met die eerste oogopslag getroud?

Married At First Sight se Michael Goonan en KC Osborne het dit verlede maand opgehou. En die 29-jarige sakeman het onthul dat toesluit in Melbourne 'n rol gespeel het in hul besluit om hul verhouding te beëindig.

Aanbeveel: