Logo af.boatexistence.com

Ontmoet Jason Bourne en Aaron Cross mekaar?

INHOUDSOPGAWE:

Ontmoet Jason Bourne en Aaron Cross mekaar?
Ontmoet Jason Bourne en Aaron Cross mekaar?

Video: Ontmoet Jason Bourne en Aaron Cross mekaar?

Video: Ontmoet Jason Bourne en Aaron Cross mekaar?
Video: Top 10 Best HBOMax Movies IMDb: 7+ | Best HBOMax Movies Watch in 2023 2024, Mei
Anonim

Jeremy Renner se Aaron Cross Will Not Meet Matt Damon se Jason Bourne On The Big Screen Sê Frank Marshall. Jy sien daar is verskeie verskillende programme in die fliek met verskillende vaardighede.

Is Aaron Cross in enige van die Bourne-boeke?

The Bourne Legacy eerste roman van Eric Van Lustbader se voortsetting van die franchise en die vierde roman in die algemeen. … Die film het 'n heeltemal ander intrige as die roman, in die mate dat die rolprent 'n nuwe karakter met die naam Aaron Cross vertolk in plaas van Jason Bourne.

Hoe is Aaron Cross verwant aan Jason Bourne?

Aaron Cross is 'n lid van 'n swart ops-program genaamd Operation Outcome wie se vakke geneties verbeter is. Hy moet hardloop vir sy lewe sodra die voormalige CIA Treadstone-agent Jason Bourne se optrede lei tot die openbare blootstelling van Operasie Treadstone en sy opvolger Operasie Blackbriar.

Sal ons Aaron Cross weer sien?

En nou, in 'n onderhoud met Collider, het Renner onthul dat hy nog steeds oop is om die rol van Aaron Cross te vertolk sou die geleentheid hom voordoen. “Ek het dit baie geniet om daardie fliek te skiet, en daarom is my begeerte en wil om dit te wil doen ja, maar dit moet wees … 'n gehoor moet dit en die ateljee wil hê.

Wat het geword van Aaron Cross in The Bourne Legacy?

vereiste vir militêre diens. Kitsom is dood verklaar in Operasie Iraqi Freedom as 'n Privaat Eerste-klas in die Amerikaanse weermag. Hy is deur 'n padbom gewond, wat hom met ernstige brandwonde en ander oorlogverwante beserings gelaat het.

Aanbeveel: