Logo af.boatexistence.com

Hoekom het Hercules zeus doodgemaak?

INHOUDSOPGAWE:

Hoekom het Hercules zeus doodgemaak?
Hoekom het Hercules zeus doodgemaak?

Video: Hoekom het Hercules zeus doodgemaak?

Video: Hoekom het Hercules zeus doodgemaak?
Video: 【ASMR】12星座と物語①牡羊座・牡牛座・双子座・蟹座編【寝落ちできるプラネタリウム】 Planetarium 12 constellations and stories 2024, Mei
Anonim

Augeius het toe geweier om die ooreenkoms wat hy gemaak het, na te kom. Hercules het verneuk gevoel en het gesweer dat hy sou terugkeer en Augeius sou doodmaak sodra hy sy arbeid vir Eurystheus voltooi het.

Hoe maak Hercules Zeus dood?

Gelukkig vir Hercules, om Zeus as pa te hê, het beteken dat hy 'n halfgod was, buitengewoon sterk en vreesloos. Hy het elke slang aan die nek gegryp en hulle verwurg net voor hulle kon slaan.

Hoekom het Hercules sy gesin vermoor?

Net toe Hercules op die punt was om aan Zeus te offer, het Hera egter ingemeng en Hercules in 'n toestand van dwaling en woede laat verval. Hercules het hul kinders met sy pyle geskiet, en glo dat hulle Eurystheus se seuns is en nie sy eie nie.

Waarom het Hera Zeus doodgemaak?

Hera beplan om Zeus omver te werp

Haar onlojaliteit lê daarin dat sy oor Zeus wou heers en het 'n plan beraam om dit te doen. Om Zeus omver te werp, het Hera besluit dat sy Zeus sal bedwelm en hom laat slaap … Toe Zeus wakker word, was hy woedend en het met die gode begin stry wat hom aan die troon gebind het.

Wat het Zeus gedoen toe Hercules gesterf het?

Hercules het uiteindelik gesterf en nadat hy dit gedoen het, het sy sterflike deel vergaan. Zeus het sy "god" half terug na Olympus geneem waar hy met Hera reggemaak het. Hercules het van toe af in die berg Olympus gebly en toe met Hebe, Hera se dogter, getrou.

Aanbeveel: