Logo af.boatexistence.com

Wat beteken manitowoc?

INHOUDSOPGAWE:

Wat beteken manitowoc?
Wat beteken manitowoc?

Video: Wat beteken manitowoc?

Video: Wat beteken manitowoc?
Video: Why We Love Summer in Manitowoc 2024, Mei
Anonim

Manitowoc is 'n stad in en die graafskapsetel van Manitowoc County, Wisconsin, Verenigde State. Die stad is aan die Michiganmeer by die monding van die Manitowoc-rivier geleë. Volgens die 2020-sensus het Manitowoc 'n bevolking van 34 626 gehad, met meer as 50 000 inwoners in die omliggende gemeenskappe.

Hoe het Manitowoc sy naam gekry?

Ons moderne naam Manitowoc kom van die Ojibwe of Potawatomi-frase “manidoo-waak(oog).” Sy wortel "manitou", wat god of gees beteken, is gekombineer met 'n agtervoegsel wat 'n boom of bos aandui.

Watter taal is Manitowoc?

Geskiedenis. Manitowoc, wat beweer word dat dit woonplek van die groot gees beteken, het sy naam afgelei van óf die Ojibwe woord manidoowaak(wag), wat gees-kuit(e) beteken, of manidoowaak(oog), wat gees- beteken. hout(e), of manidoowak(iin), wat gees-land(e) beteken.

Waarvoor is Manitowoc WI bekend?

Bekend as Wisconsin se “Maritime Capital,” Manitowoc vier sy verlede en sy hede as 'n skeepsbousentrum met fassinerende besienswaardighede. Handvest sportvissersbote en vaar uit die stad se moderne hawe en marina. Die middestad sluit 'n klassieke lekkergoedwinkel/antieke koeldrankfontein in.

Is Manitowoc veilig?

Die kans om 'n slagoffer van óf gewelddadige óf eiendomsmisdaad in Manitowoc te word, is 1 uit 46. Gebaseer op FBI-misdaaddata, Manitowoc is nie een van die veiligste gemeenskappe in Amerika nie In verhouding tot Wisconsin het Manitowoc 'n misdaadsyfer wat hoër is as 89% van die staat se stede en dorpe van alle groottes.

Aanbeveel: