Logo af.boatexistence.com

Wat beteken oors en onders in betway?

INHOUDSOPGAWE:

Anonim

Boer/onder 0.5 doele is 'n wedderymark waarin wedders wed op die totale aantal doele (albei spanne) wat in 'n wedstryd aangeteken is Oor/onder 0.5 doele weddenskappe dek 90 minute plus bykomende tyd, maar nie ekstra tyd nie. … As jy byvoorbeeld op meer as 2,5 doele wed, moet jy 3 of meer doele in die wedstryd wees sodat jy kan wen.

Wat is die betekenis van onder 1.5 in betway?

Albei helftes Onder 1,5 doele MarkVerduidelik Dit beteken dat jy wed op minder as doele wat in ELKE helfte van 'n wedstryd aangeteken word Hoe dit werk As die 1ste helfte telling 1 is 0=doel aangeteken in die helfte en die eindtelling eindig 2-0=doel aangeteken in die helfte Jy wen jou weddenskap.

Wat is oors en onders in betway?

Wat is oor/onder weddery? Oor/onder-weddenskappe word deur beroepswedders in 'n reeks verskillende sportsoorte aangebied. In teenstelling met wen/trekking/wen weddenskappe, is oor/onder gemoeid met die aantal kere wat iets sal gebeur of die tyd wat dit neem om iets in 'n sekere wedstryd te gebeur eerder as die eindresultaat

Wat beteken onder 1,75 doele?

Onder 1,75 is 'n HALFVERLIES . Oor 1,75 is 'n HALF-WEN.

Wat beteken onder 2,5 doele?

Onder 2,5 doele is 'n gewilde sokkerweddenskap wat letterlik beteken dat jy wed dat daar minder as 2,5 doele in 'n sokkerwedstryd is. Dit beteken jy sal hierdie weddenskap onder 2,5 doele wen as die wedstryd waarop jy gewed het geen doele, een doel of twee doele opgelewer het nie.