Logo af.boatexistence.com

Hoe verskil dit struktureel van ander gestratifiseerde?

INHOUDSOPGAWE:

Hoe verskil dit struktureel van ander gestratifiseerde?
Hoe verskil dit struktureel van ander gestratifiseerde?

Video: Hoe verskil dit struktureel van ander gestratifiseerde?

Video: Hoe verskil dit struktureel van ander gestratifiseerde?
Video: Van het een kwam het ander 2024, Mei
Anonim

hoe verskil dit struktureel van ander gestratifiseerde plaveiselepitele? die selle verander van vorm om strek toe te laat, wat slegs in die blaas is oorgangsepiteel word as gestratifiseerde plaveiselvormig geklassifiseer. hoe weerspieël oorgangsepiteel sy funksie in die liggaam?

Hoe verskil oorgangsepiteel struktureel van ander gestratifiseerde plaveiselepitele Hoe ondersteun die strukturele verskil sy funksie?

Hoe verskil oorgangsepiteel struktureel van ander gestratifiseerde plaveiselepiteel? Meeste gestratifiseerde epithelia funksioneer hoofsaaklik om te beskerm, maar oorgangs kan ook rek en uitrek sodat die blaas meer urine kan hou.

Hoe verskil die funksie van gestratifiseerde epiteel van eenvoudig?

hoe verskil die funksie van gestratifiseerde epithelia van die funksie van eenvoudige epithelia? gestratifiseerde epiteel het meer lae vir beskerming. Eenvoudige epithelia laat materiaal oor hulle beweeg en is minder beskermend.

Hoe verskil eenvoudige epiteel van gestratifiseerde epiteelvasvra?

Beskryf die verskil tussen eenvoudige en gestratifiseerde epiteel. Gestratifiseerde epiteel is meer duursaam en funksioneer hoofsaaklik omte beskerm. Eenvoudige epiteel is gemoeid met absorpsie, afskeiding en filtrasie.

Waar is epiteelweefsel geleë?

Epiteelweefsel is wydverspreid deur die liggaam. Hulle vorm die bedekking van alle liggaamsoppervlakke, voer liggaamsholtes en hol organe uit, en is die hoofweefsel in kliere.

Aanbeveel: