Logo af.boatexistence.com

Doen 'n yeoman?

INHOUDSOPGAWE:

Doen 'n yeoman?
Doen 'n yeoman?

Video: Doen 'n yeoman?

Video: Doen 'n yeoman?
Video: Josh Turner - Your Man (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Yeomen (YN) voer klerklike en personeelsekuriteit en algemene administratiewe pligte uit, insluitend tik en liassering; korrespondensie en verslae voor te berei en te stuur; rekords, publikasies en diensrekords in stand te hou; kantoorpersoneel adviseer oor administratiewe aangeleenthede; verrig administratiewe ondersteuning vir wettige …

Wat is die pligte van 'n Yeoman?

Algemene beskrywing

Yeoman verrig administratiewe en klerklike werk. Hulle ontvang besoekers, beantwoord telefoonoproepe en sorteer inkomende pos. Hulle tik, organiseer lêers en bedryf moderne kantoortoerusting soos woordverwerkingsrekenaars en kopieermasjiene.

Is Yeoman 'n goeie werk?

Die meeste mense wat as Yeoman in die vloot gedien het, erken dat hoewel die werk veeleisend en stresvol kan wees, dit ook lonend kan wees en help om 'n ordentlike betalende burgerlike loopbaan te begin.

Hoeveel Yeoman is in die vloot?

Ongeveer 4, 630 mans en vroue werk in die oppervlak Yeoman-gradering, en ongeveer 575 in die Yeoman Submarine-gradering. Gekwalifiseerde en selfgemotiveerde mense het 'n goeie geleentheid vir toegang tot hierdie graderings. Personeel in die Yeoman-graderings word betaalde toelaes (BAH, BAS, ens.

Wat beteken Yeoman in die vloot?

Yeomen (YN) is die vloot se voorkantoor, wat alle aangeleenthede klerklik en administratief vir skepe en personeel hanteer. Daar is twee klassifikasies van Yeoman, afhangende van of jy kies om op duikbote te dien, albei met ooreenstemmende verantwoordelikhede: Yeoman (YN)

Aanbeveel: