Logo af.boatexistence.com

Watter Manchester-speler is gearresteer?

INHOUDSOPGAWE:

Watter Manchester-speler is gearresteer?
Watter Manchester-speler is gearresteer?

Video: Watter Manchester-speler is gearresteer?

Video: Watter Manchester-speler is gearresteer?
Video: Thinking and Feeling Understanding Temperament in Relationships and Recovery 2024, Mei
Anonim

Benjamin Mendy: Tweede man in hegtenis geneem in Manchester City-sokkerspeler se verkragtingsondersoek.’n Tweede man is in hegtenis geneem nadat’n sokkerspeler van Manchester City van verkragting en seksuele aanranding aangekla is. Benjamin Mendy word aangekla van vier aanklagte van verkragting en een aanklag van seksuele aanranding by sy huis in Cheshire.

Wat het met Benjamin Mendy gebeur?

Manchester City-verdediger Benjamin Mendy het in die hof verskyn aangekla van vier aanklagte van verkragting en een aanklag van seksuele aanranding. Die 27-jarige word daarvan beskuldig dat hy tussen Oktober 2020 en Augustus 2021 drie vroue by sy huis in Cheshire aangeval het.

Watter sokkerspeler is aangekla?

Benjamin Mendy, die Manchester City-sokkerspeler, is aangekla van vier aanklagte van verkragting en een van seksuele aanranding. Die Frans-gebore burger is Donderdag deur Cheshire Constabulary aangekla en in aanhouding.

Wat het Mendy gedoen?

Die Manchester City-sokkerspeler Benjamin Mendy is in aanhouding nadat hy in die hof verskyn het op aanklag van vier aanklagte van verkragting en 'n seksuele aanranding Die Franse internasionale verdediger word beskuldig van misdrywe teen drie vroue, insluitend een onder die ouderdom van 18, het 'n hof Vrydag aangehoor.

Hoekom is daar geen borgtog vir Mendy nie?

Manchester City-sokkerspeler Benjamin Mendy is borgtog geweier voor sy verhoor vir verkragting en seksuele aanranding. … Hy moet nog pleit op die aanklagte van vier aanklagte van verkragting en een van seksuele aanranding.

Aanbeveel: