Logo af.boatexistence.com

Het meredith en george saam geslaap?

INHOUDSOPGAWE:

Het meredith en george saam geslaap?
Het meredith en george saam geslaap?

Video: Het meredith en george saam geslaap?

Video: Het meredith en george saam geslaap?
Video: Grey's Anatomy 19x07 Trailer "I'll Follow The Sun" (HD) Meredith Grey’s Farewell 2024, Mei
Anonim

Aan die einde van die Grey's Anatomy-episode het George aan Meredith gebieg, want hy was sedert die vlieënier verlief op haar. Toe slaap die kamermaats saam … Ná hul ongemaklike gejaagdheid was Meredith en George se vriendskap gespanne. Maar gou genoeg het hulle verby die one night stand beweeg en hul verhouding herbou.

Watter episode het George en Meredith saam geslaap?

2x19 "Wat het ek gedoen om dit te verdien?" (OAD 2/26/06) George en Meredith probeer albei uit die huis sluip. Hulle probeer mekaar by die werk vermy. George neem aan dat Meredith dit vir almal vertel het, so hy blaas uit dat hulle saam geslaap het.

Het Meredith en O'Malley saam geslaap?

Hy gaan voort om sy gevoelens aan Meredith te erken, en die twee het 'n one-night stand. Toe Meredith vir hom sê dat saamslaap 'n fout was, begin O'Malley haar vermy en begin met ortopediese chirurg Callie Torres (Sara Ramirez) uitgaan..

Het George en Izzie saam geslaap?

Na 'n slegte bakleiery met Callie, het George saam met Izzie kom drink, en hulle het uiteindelik dronk saam geslaap. Izzie het die volgende oggend alles onthou, maar dit was eers later die dag dat hul aand saam teruggekom het na George.

Wie het met Alex Karev getrou?

Met wie is die Grey's Anatomy-akteur Alex Karev getroud? Die voormalige Grey's Anatomy-akteur is getroud met die voormalige Amerikaanse boeker Keisha Chambers. Sy het Chambers ontmoet terwyl hy as model gewerk het en sy was in die 1990's by 'n modelagentskap werksaam.

Aanbeveel: