Logo af.boatexistence.com

Gaan dillish mathews nog uit met adebayor?

INHOUDSOPGAWE:

Gaan dillish mathews nog uit met adebayor?
Gaan dillish mathews nog uit met adebayor?

Video: Gaan dillish mathews nog uit met adebayor?

Video: Gaan dillish mathews nog uit met adebayor?
Video: 10 дней в сумасшедшем доме (основано на реальных событиях) Полнометражный фильм 2024, Mei
Anonim

Togolese professionele sokkerspeler, Sheyi Emmanuel Adebayor, wat voorheen in die Engelse Premierliga gespeel het, praat oor wat sy verhouding met Dillish Mathews van Big Brother-faam beëindig het. Adebayor en Dilish se - verhouding het skielik in 2019 geëindig wat gerugte van ontrouheid van een vennoot laat ontstaan het.

Wie gaan Dillish Mathews nou uit?

Die Big Brother Africa-wenner, Dillish Mathews, het uiteindelik haar verhouding met die Tologelse-groot, Emmanuel Adebayor bevestig na byna 'n jaar van bespiegelings.

Gaan Dillish uit met Adebayor?

Big Brother Africa, 2013-wenner, Dillish Mattews, het uiteindelik onthul hoekom sy met die voormalige Arsenal-doelskieter, Emmanuel Adebayor, gebreek het. Dillish en Adebayor is iewers in 2019 uitmekaar. Daar was gerugte dat die verhouding verongeluk het op grond van bedrog van een maat.

Is Adebayor nog getroud?

Persoonlike lewe. Adebayor is getroud en het 'n dogter genaamd Kendra (gebore Junie 2010). Hy is die oom van Georgia Revolution FC se middelveldspeler Alex Harlley.

Wie gaan Emmanuel Adebayor uit?

Adebayor het sy Instagram-rekening gebruik om sy nuwe minnaar Marechal Sea, 'n 25-jarige, bekend te stel. Die voormalige Arsenal en Manchester City het met die Namibiese Dillish Mathews uitgemaak en daarna het albei mekaar se foto's van Instagram uitgevee.

Aanbeveel: