Logo af.boatexistence.com

Gwen sterf in fakkelhout?

INHOUDSOPGAWE:

Gwen sterf in fakkelhout?
Gwen sterf in fakkelhout?

Video: Gwen sterf in fakkelhout?

Video: Gwen sterf in fakkelhout?
Video: Gwen Stacy's Death Scene - The Amazing Spider-Man 2 (2014) Movie Clip HD 2024, Mei
Anonim

Toe Simon Brew van Den of Geek die aktrise daarop gewys het dat hy altyd gevoel het dat dit moeiliker is om te lewe as om vir Gwen te sterf, het Eve Myles gesê: Ja, absoluut Sy leef, veral van toe Ianto dood is, in volle skuld. En sy verloor heeltyd mense om haar.

Wat gebeur met Gwen in Torchwood?

Gwen Elizabeth Cooper was 'n lid van Torchwood Three in die 2000's en 2010's. … Gwen het vertrek om 'n nuwe lewe saam met Rhys en Anwen te begin ná haar besit deur Ng, nadat sy totaal beheer verloor het en haar ma vermoor en met Jack geslaap het.

Het Gwen 'n baba in Torchwood?

Anwen Williams was die dogter van Gwen Cooper en Rhys Williams.

Kom Gwen en Owen bymekaar in Torchwood?

Owen bly onbewus van die toewyding van spanmaat Toshiko (Naoko Mori), maar ervaar ware liefde met 'n tydverlore vlieënier Diane (Louise Delamere) uit 1953 en is ontsteld wanneer sy verdwyn in 'n poging om na haar tyd terug te keer, en moedeloos hieroor eindig Owen die affair met Gwen.

Soen Gwen en Jack in Torchwood?

8 Beste: Gwen And Jack

Tog was hulle duidelik na mekaar aangetrek en vir 'n oomblik het dit gelyk of daar meer tussen hulle kon gewees het … as omstandighede net anders was. Maar selfs toe hulle nie begin uitgaan het nie, het hulle ten minste 'n soen gedeel (al is dit 'n kort een) en goeie vriende gebly.

Aanbeveel: