Logo af.boatexistence.com

Waar woon Wharton mba-studente?

INHOUDSOPGAWE:

Waar woon Wharton mba-studente?
Waar woon Wharton mba-studente?

Video: Waar woon Wharton mba-studente?

Video: Waar woon Wharton mba-studente?
Video: MBA over 30 – Is it worth it? Can you be too old for an MBA? What you need to know: Pros and Cons 2024, Mei
Anonim

Die meeste Wharton MBA-studente woon in Center City, wes van Broad Street, in Fitler Square of Rittenhouse Square. Om in Rittenhouse Square te woon, plaas jou in die hartjie van Philadelphia se middestad, en alles wat die stad kan bied.

Waar woon Wharton-gegradueerdes?

Waar om te woon? Baie studente woon naby Rittenhouse Square, 'n elegante woonbuurt oor die brug in Philadelphia se Center City. 'n Verskeidenheid woonstelgeboue en bruinklippe is binne 25 minute se stap te huur, of 10 tot 15 minute per openbare vervoer of fiets.

Waar woon studente by Upenn?

Op-kampusbehuising vir gegradueerde studente is beskikbaar in Sansom Place, 'n hoë residensiële gemeenskap gerieflik geleë op Penn se kampus. Eenhede sluit volledig gemeubileerde enkelkamers en woonstelle in. Sansom Place kan 'n wonderlike opsie wees vir gegradueerde studente wat nuut in Penn of die Philadelphia-omgewing is.

Het Wharton slaapsale?

Behuising. WCJC verskaf residensiële akkommodasie op die Wharton-kampus gedurende die herfs- en lente-semesters 'n Student moet in 'n minimum van 12 semesterure ingeskryf wees om in aanmerking te kom om in kampusbehuising te woon. Alle studente wat in kampusbehuising woon, moet op die kampuskafeteria-ma altydplan wees.

Waar moet ek woon as ek by Upenn werk?

Binne die Philadelphia-stadsgrense bied die woonbuurte van Germantown, Chestnut Hill, Mt. Airy, Roxborough, Overbrook en Wynnefield boomryke strate, argitektoniese sjarme en gesinsvriendelike enkel- en tweelinghuise. Woonstelle en huise te huur is maklik om in al hierdie gebiede te vind.

Aanbeveel: