Logo af.boatexistence.com

Hoekom het Cortney en Jason uitmekaar gegaan?

INHOUDSOPGAWE:

Hoekom het Cortney en Jason uitmekaar gegaan?
Hoekom het Cortney en Jason uitmekaar gegaan?

Video: Hoekom het Cortney en Jason uitmekaar gegaan?

Video: Hoekom het Cortney en Jason uitmekaar gegaan?
Video: Waar zijn Mark en Mathijs? 2024, Mei
Anonim

Toe Cortney met The List gepraat het oor hoekom hulle geskei het, het sy gesê: "Dit het net neergekom op die dinge wat ek in die lewe wou hê, stem nie meer ooreen met dinge wat hy in die lewe wou hê nie " Alhoewel sy gesê het liefde is nooit vir hulle 'n probleem nie, het sy erken dat haar lewensplan eenvoudig nie met syne strook nie.

Wat het met Jason Carrion geword?

Jason Carrion het in die eerste seisoen van Married At First Sight saam met eksvrou Cortney Hendrix verskyn. Die paartjie was sowat vyf jaar getroud voordat hulle it stops in 2019 gebel het.

Aan wie is Cortney Hendrix verloof?

Cortney Hendrix is weer getroud – maar hierdie keer was sy met die eerste oogopslag geslaan. Die Married at First Sight-ster (33) het Vrydagmiddag voor 'n intieme groep geliefdes in Noord-Carolina die knoop met haar verloofde, Sherm, 30, vasgehaak, bevestig PEOPLE eksklusief. Ek was baie lank stukkend.

Is Jason van getroud met die eerste oogopslag 'n brandweerman?

In 'n verklaring aan PEOPLE in Maart het Carrion, 'n brandweerman en stoeier, gesê dat terwyl hy en Hendrix, 32, besluit het om hul "sprokies"-huwelik van vyf jaar te beëindig, hulle "aanhou om een lief te hê en te ondersteun. nog een.”

Is Bennett en Amelia nog saam?

Verskeie paartjies van die 'Eerste getroud'-franchise het dit ook onlangs gestaak. As die berigte waar is, is Amelia en Bennett nie die enigstes wat hul eie pad gaan van die omstrede dating-eksperiment nie. Slegs een paartjie van seisoen 13 bly saam.

Aanbeveel: