Logo af.boatexistence.com

Trou margaret en townsend?

INHOUDSOPGAWE:

Trou margaret en townsend?
Trou margaret en townsend?

Video: Trou margaret en townsend?

Video: Trou margaret en townsend?
Video: Princess Margaret: The Trouble With Townsend | FULL MOVIE | 2022 2024, Julie
Anonim

Margaret het uiteindelik haar planne met Townsend laat vaar en getroude fotograaf Antony Armstrong-Jones in 1960; die koningin het hom graaf van Snowdon gemaak. Die egpaar het 'n seun, David, en 'n dogter, Sarah, gehad voordat hulle in 1978 geskei het. Margaret was 'n omstrede lid van die Britse koninklike familie.

Wie het Peter Townsend uiteindelik getroud?

Na die einde van hul verlowing in 1955, het Peter in 1959 met Marie-Luce Jamagne getrou, en die paartjie het een dogter, Isabelle, gehad.

Trou Margaret met die tuinier?

Op 6 Mei 1960 het prinses Margaret die knoop gehaak met Lord Snowdon, Anthony Armstrong-Jones. Dertien jaar in hul onstuimige huwelik het sy 'n verhouding begin hê met 'n 25-jarige tuinier genaamd Roddy Llewellyn.

Het Anthony Snowden weer getrou?

Lord Snowdon het in 1960 met prinses Margaret getrou. … Die egpaar is in 1978 geskei; Snowdon hertrou daardie selfde jaar, en het weer in 2000 geskei. In 2001 is sy fotografie in 'n loopbaan-terugskouing vertoon.

Hoe akkuraat is die kroon?

“ The Crown is 'n mengsel van feite en fiksie, geïnspireer deur ware gebeure,” vertel koninklike historikus Carolyn Harris, skrywer van Raising Roy alty: 1000 Years of Royal Parenting, aan Parade.com.

Aanbeveel: