Logo af.boatexistence.com

Het allyson felix goud gewen?

INHOUDSOPGAWE:

Anonim

Allyson Michelle Felix OLY is 'n Amerikaanse baan- en veldatleet. Van 2003 tot 2013 het Felix in die 200 meter-naelloop gespesialiseer en later in haar loopbaan geleidelik na die 400 meter-naelloop oorgeskakel. Haar wedrenrepertorium strek ook oor die 100 meter, 4 x 100 meter aflos en 4 x 400 meter aflos.

Hoeveel Olimpiese Spele het Allyson Felix gewen?

In totaal het Felix 11 Olimpiese medaljes (sewe goue, drie silwer, een brons) ingepalm sedert sy haar Olimpiese debuut by die 2004 Olimpiese Somerspele in Athene gemaak het. Daar het sy die tweede medalje in die 200 meter-wedloop verower.

Het Allyson Felix goud in 400 m gewen?

Die goue medalje het Felix se loopbaantotaal een aand tot 11 opgestoot nadat haar merkwaardige brons in die 400 meter dit tot 10 opgestoot het, wat haar die mees versierde Olimpiese Speler in vrouebaan gemaak het. en veldgeskiedenis.

Het Felix 11 medaljes gekry?

Felix se 11de medalje het haar die mees versierde Amerikaanse baan-en-veld-atleet in die Olimpiese geskiedenis gemaak en Carl Lewis oortref.

Is Allyson Felix die vinnigste persoon in die wêreld?

Sy het die bronsmedalje in die 400 m-eindstryd vir vroue huis toe geneem, met 'n tyd van 49.46. Dit is die vinnigste wat sy die byeenkoms in ses jaar gehardloop het en sedert sy haar dogter Camryn, 2, gehad het. Die derde plek het aan Felix 'n totaal van 10 Olimpiese medaljes gegee - ses goue, drie silwer, een brons - die meeste wat enige vrou nog ooit op baan gewen het en veld.