Logo af.boatexistence.com

Watter seisoen het cochran gewen?

INHOUDSOPGAWE:

Watter seisoen het cochran gewen?
Watter seisoen het cochran gewen?

Video: Watter seisoen het cochran gewen?

Video: Watter seisoen het cochran gewen?
Video: What is a Boiler and How does It Work? 2024, Mei
Anonim

Hy het die eerste keer in die 23ste seisoen van Survivor, Survivor: South Pacific verskyn, en het in die agtste plek gekom. Hy het teruggekeer vir die 26ste seisoen, Survivor: Caramoan, en het uiteindelik die titel van Sole Survivor en die $1 miljoen-prys gewen.

Hoeveel keer het Cochran Survivor gewen?

Survivor-wenner Cochran skryf nou Star Trek: Lower Decks, hier is hoe dit gebeur het. Nadat hy in die 23ste seisoen van Survivor, Survivor: South Pacific in die agtste plek gekom het en the 26th season, Survivor: Caramoan gewen het, het John Cochran binne die CBS-familie gebly met 'n rits projekte.

Watter plek kry Ozzy in seisoen 23?

Ozzy, wat vyf agtereenvolgende tweestryde op pad na vanaand se seisoeneindstryd gewen het en 'n sesde behaal het, was die naaswenner op "Survivor Cook-eilande." In die seisoen bekend as "Aanhangers vs. Gunstelinge", moes Ozzy verblind word vir die spelers om sy oorheersing in die uitdagings te ontsnap.

Is Cochran van Survivor 'n prokureur?

Cochran, 'n Harvard- Law School-graad, is op die skryfpersoneel van CBS se eerstejaarkomediereeks "The Millers", wat vanaand (08:30, KDKA) sy Kersfees-episode uitsaai -TV). Wanneer: 8:30 vanaand, CBS. En hy het "Survivor" om te bedank vir hierdie jongste geleentheid.

Was Brenda swanger op Survivor?

By die Reünieskou het Brenda (via satelliet) 'n verskoning van Dawn ontvang in 'n poging deur Jeff Probst om reg te maak en hopelik die rumoer te stop. Brenda het ook onthul dat sy swanger was in die laat stadiums, en het sodoende verduidelik hoekom sy nie die Reünie persoonlik kon bywoon nie.

Aanbeveel: