Logo af.boatexistence.com

Het regisseur shepard la grenouille vermoor?

INHOUDSOPGAWE:

Het regisseur shepard la grenouille vermoor?
Het regisseur shepard la grenouille vermoor?

Video: Het regisseur shepard la grenouille vermoor?

Video: Het regisseur shepard la grenouille vermoor?
Video: NCIS - Jenny Shepard - De begrafenis 2024, Mei
Anonim

La Grenouille is die nag op sy seiljag vermoor ná sy ontmoeting met direkteur Shepard en Leroy Jethro Gibbs in die huis van direkteur Shepard. Hy het met direkteur Shepard vergader om beskerming te vra omdat hy nie meer vir Trent Kort, die CIA-agent waarmee hy gewerk het, vertrou nie.

Wie het La Grenouille regtig vermoor?

Agent Trent Kort word in die volgende episode gearresteer en erken hy het La Grenouille vermoor, nadat hy Shepard se geweer van die wapenhandelaar geneem het om hom mee te skiet.

Waaraan het die regisseur Shepard gesterf?

Jennifer "Jenny" Shepard was die Direkteur van NCIS vanaf 2005 totdat sy in 2008 in aksie dood is, dood weens beserings wat opgedoen is in 'n skietgeveg in 'n verlate ete tydens die NCIS Seisoen 5-eindstryd, Oordeelsdag Deel 1 (episode).

Watter siekte het die regisseur Jenny Shepard gehad?

Uiteindelik was sy gelukkig met hoe Shepard haar dood beleef het. Nadat Holly die showrunners laat weet het dat sy wou uit, "is die besluit geneem om my dood te maak, en seun het hulle. Ongeveer vyf verskillende maniere!" (Shepard is gediagnoseer met 'n dodelike breingewas voordat sy deur sluipmoordenaars uitgehaal is.)

Het Jenny Rene vermoor?

Jenny Shepherd het 'n 9-mil Glock besit, wat ooreenstem met die wapen wat gebruik is om Rene dood te maak. Jenny vertel Tobias dat sy haar geweer vir Rene gegee het om homself te verdedig, wat Tobias laat glo dat CIA-beampte Trent Kort die geweer by Rene geneem en hom geskiet het.

Aanbeveel: