Logo af.boatexistence.com

Moet verkoopsman skoongeskeer wees?

INHOUDSOPGAWE:

Moet verkoopsman skoongeskeer wees?
Moet verkoopsman skoongeskeer wees?

Video: Moet verkoopsman skoongeskeer wees?

Video: Moet verkoopsman skoongeskeer wees?
Video: 15 Things Mentally Strong People Do 2024, Mei
Anonim

Hulle het gevind dat klante baardverkopers beskou as groter kundigheid en dus meer betroubaarheid as kollegas met snor, skoongeskeer of stoppels. Dit was waar ongeag ras, etnisiteit, aantreklikheid of aantreklikheid en het ook geld vir beide aanlyn en persoonlike verkope.

Verkies werkgewers skoongeskeer?

Ja, volgens hulle is 'n gladgeskeerde gesig spesifiek geïdentifiseer as 'n "kritiese versorgingswenk" en gesigstoppels is aangehaal as een van die grootste rooi vlae wanneer 'n ontmoeting met 'n werkskandidaat vir die eerste keer. Trouens, 83% het gesê dat dit ten minste "ietwat belangrik" is om 'n goeie eerste indruk te maak om skoongeskeer te wees.

Skat baarde verkope?

'n Nuwe studie bevind verbruikers is meer geneig om'n verkoopsman met 'n baard te vertrou as 'n skoongeskeerde snor, of stoppelwerker.

Is gladgeskeerde mense meer suksesvol?

Die oorgrote meerderheid van uitvoerende hoofde, miljoenêrs en miljardêrs is skoongeskeer Dit blyk 'n korrelasie te wees tussen om hoër op te beweeg in korporatiewe senioriteit en om minder gesighare te hê. (Hoeveel uitvoerende hoofde ken jy met handvatselsnorre?) Einstein met sy bekende snor was 'n bietjie van 'n gesigshare-anomalie.

Is baarde aantreklik 2020?

Daar is 'n paar interessante sielkundige studies gedoen oor of baarde vir vroue aantreklik is of nie. In die algemeen het alle studies bevind dat mans met meer gesigshare as meer manlik beskou word en ook as ouer beskou word. So, ja, jong mans wat baarde laat groei om ouer te lyk, werk wel!

Aanbeveel: