Logo af.boatexistence.com

Kan voorgraadse studente aansoek doen vir ssc cgl?

INHOUDSOPGAWE:

Kan voorgraadse studente aansoek doen vir ssc cgl?
Kan voorgraadse studente aansoek doen vir ssc cgl?

Video: Kan voorgraadse studente aansoek doen vir ssc cgl?

Video: Kan voorgraadse studente aansoek doen vir ssc cgl?
Video: How to Apply for the Prime Minister’s Youth Laptop Scheme Phase-III 2023 2024, Mei
Anonim

Ja, jy kwalifiseer om aansoek te doen vir Gekombineerde Nagraadse Vlak-eksamen wat deur Personeelkeurkommissie afgeneem word, aangesien dit 'n finalejaar-gegradueerde is. Die minimum opvoedkundige kwalifikasie wat vereis word om in aanmerking te kom om in CGL-eksamen te verskyn, is "Bachelor's Degree" van 'n erkende universiteit of die ekwivalent daarvan.

Kan 2de jaar student aansoek doen vir SSC CGL?

Enige gegradueerde kandidaat in enige dissipline kan aansoek doen vir die SSC CGL-eksamen. Die kandidate wat vir hul finalejaareksamen verskyn, kan ook vir SSC CGL aansoek doen. Die ouderdom van die kandidate moet tussen 18 jaar en 32 jaar wees.

Wie kan aansoek doen vir SSC CGL 2021?

Om in aanmerking te kom om vir SSC CGL 2021-geskiktheidskriteria te verskyn, moet kandidate hul gradeplegtigheid voltooi het en moet tussen die ouderdomsgroep van 18 tot 30 wees.

Kan 'n nie-gegradueerde aansoek doen vir SSC CGL?

Jy kan nie vir die SSC CGL-eksamen aansoek doen as jy nie jou Graduation skoongemaak het nie. Vir al die poste wat deur die SSC CGL-eksamen aangebied word, is dit verpligtend om 'n gegradueerde te wees.

Kan BSC-student vir SSC CGL aansoek doen?

Hallo, Ja, Jy kan aansoek doen vir die pos van Assistent-afdelingsbeampte in die Ministerie van Buitelandse Sake. SSC CGL ASO-pos word onder Groep 'B' gekategoriseer en die graadbetaling is ook baie hoër as ander poste beskikbaar. Om in die SSC CGL-eksamen aansoek te doen, moet jy 'n gegradueerde wees.

Aanbeveel: