Logo af.boatexistence.com

Was jaguar Wright getroud met neo?

INHOUDSOPGAWE:

Was jaguar Wright getroud met neo?
Was jaguar Wright getroud met neo?

Video: Was jaguar Wright getroud met neo?

Video: Was jaguar Wright getroud met neo?
Video: 10 male celebrities married to ugly wives 2024, Mei
Anonim

Gebore Jacqueline Wright in Philadelphia, PA; getroud; kinders: twee. Het saam met die Philly Blunts begin rap; by Black Lily opgetree; onderteken met MCA, 1998, vrygestel Denial, Delusions and Decisions op MCA-etiket, 2002; het na Artemis Records geskuif en Divorcing Neo 2 Marry Soul, 2005 vrygestel.

Watter groep was Jaguar Wright?

Loopbaan. Wright is in 1998 onder die aandag van die hip-hop-groep The Roots gebring, wat uiteindelik daartoe gelei het dat sy saam met hulle gaan toer het. Sy het later as 'n rugsteunsangeres vir Jay-Z in 2001 verskyn en in 'n Coca-Cola-advertensie verskyn as deel van die handelsmerk se "Nu Soul"-veldtog.

Wat is Jaguar Wright se probleem?

Rapper Common reageer op Jaguar Wright se bewerings dat Hy haar seksueel aangerand het. Die sanger Jaguar Wright maak al maande lank beskuldigings teen verskeie vermaaklikheidskunstenaars en mense in die industrie.

Wanneer het Jaguar Wright uitgekom?

En Jaguar Wright het saamgekom in 2002, net toe die neo-siel-subgenre 'n hoogtepunt bereik het. Die Philly-boorling, 'n skaamtelose kaprot van die noordekant, het 'n diep agtergrond in hip-hop gehad, maar was in wese 'n jazz-gesinde sielsanger.

Wat het Jaguar Wright gesê?

Jaguar Wright beskuldig Algemeen van vorige seksuele aanranding In die nasleep van Malik B se dood. Wat Common betref, het Wright gesê hy het probeer om haar seksueel aan te rand ná 'n vertoning. "Ek het op die bed gaan lê met al my klere aan - ek is 'n oorlewende verkragting," het sy gesê.

Aanbeveel: