Logo af.boatexistence.com

Na watter hospitaal het verstappen gegaan?

INHOUDSOPGAWE:

Na watter hospitaal het verstappen gegaan?
Na watter hospitaal het verstappen gegaan?

Video: Na watter hospitaal het verstappen gegaan?

Video: Na watter hospitaal het verstappen gegaan?
Video: Sensationele Verstappen Krijgt Zelfs Applaus Van Collega's | F1-Paddock-Praat 2024, Mei
Anonim

Max Verstappen behandel by Coventry-hospitaal ná ongeluk by Britse Grand Prix. Max Verstappen, leier van die Formule 1-wêreldjaerskampioenskap, is in die Universiteitshospitaal Coventry en Warwickshire behandel ná sy eerste rondteongeluk Sondag by die Britse Grand Prix.

Na watter hospitaal is Max Verstappen geneem?

Nadat hy die Silverstone-versperrings getref het in 'n impak wat 51G gemeet het op die openingsrondte van Sondag se wedren, het die Red Bull-jaer van die voorval weggestap en is in die kring mediese sentrum nagegaan. Hy is toe na Coventry-hospitaal geneem vir verdere assessering en is Sondagaand vrygelaat.

Hoekom is Verstappen hospitaal toe?

Max Verstappen is na die hospitaal oorgeplaas vir verdere voorsorg-ondersoeke ná die groot ongeluk wat hy opSondag by Silverstone gely het, ná kontak met die titelmededinger Lewis Hamilton.

Is Verstappen by Silverstone beseer?

Max Verstappen is met geen ernstige beserings uit die hospitaal ontslaan ná sy hoëspoedongeluk aan die begin van die Britse Grand Prix.

Is Verstappen oukei?

Die goeie nuus is egter Verstappen is “oukei”, ly met “net 'n bietjie nekpyn”. Marko sê hy sal terug wees in die kar kom volgende naweek se Hongaarse GP, net nie daardie kar nie. “Ongelukkig nie meer in daardie kar nie, want dit is heeltemal beskadig,” het hy gesê.

Aanbeveel: