Logo af.boatexistence.com

Wie het ouderwetse gruwel gemaak?

INHOUDSOPGAWE:

Wie het ouderwetse gruwel gemaak?
Wie het ouderwetse gruwel gemaak?

Video: Wie het ouderwetse gruwel gemaak?

Video: Wie het ouderwetse gruwel gemaak?
Video: BIZZEY prankt RONNIE FLEX: Het meest BIZARRE wat hij heeft meegemaakt! | Wie het laatst lacht #AFL8 2024, Mei
Anonim

Die term Lovecraftian Horrors, ook bekend as Eldritch Abominations of bloot Cosmic Horrors, is 'n sub-genre van gruwel geskep deur die Amerikaanse skrywer H. P. Lovecraft in sy stories.

Waar het Eldritch-gruwel vandaan gekom?

Inheems aan die Kosmiese Gruwelverhaal-genre wat gewild is deur H. P. Lovecraft, het die Eldritch Abomination 'n steunpilaar geword van gruwel- en fantasiewerke, saam met talle ander wat inspirasie uit Lovecraft put.

Het Lovecraft die woord Eldritch geskep?

Sommige van die woorde waaraan ek dadelik dink wanneer iemand Lovecraft se woordeskat noem, is “eldritch”, “squamous”, “siklopees”, “onbeskryflik,” “dekadent,” “onnoembaar,” en “lasterlik.” … Vreemd genoeg is “squamous” net een keer in 'n oorspronklike werk gebruik (“The Dunwich Horror”).

Is Eldritch-gruwel beter as Arkham-gruwel?

Eldritch Horror is beter as Arkham Horror, maar net effens. EH is makliker, korter en minder ingewikkeld as AH, maar nie genoeg vir my nie. Ek het steeds gevoel dat EH vir ewig geneem het om op te stel, vir ewig om te leer/onderrig, en vir ewig om te speel.

Is Arkham Horror-kaart herspeelbaar?

As jy van die spelmeganika hou en opgewonde is om die kaartpoel te verken is dit baie herspeelbaar. Verskillende ondersoekers, dekbou, soeke-uitkomste en ander ewekansige elemente maak geen twee toneelstukke van dieselfde scenario presies dieselfde nie.

Aanbeveel: