Logo af.boatexistence.com

Is lamar en khloe nog saam?

INHOUDSOPGAWE:

Is lamar en khloe nog saam?
Is lamar en khloe nog saam?

Video: Is lamar en khloe nog saam?

Video: Is lamar en khloe nog saam?
Video: Tír na nÓg (Live In Concert From The Round Room At The Mansion House, Dublin, Ireland) 2024, Julie
Anonim

Lamar het probleme met dwelmmisbruik gehad en het later erken dat hy sy vrou verskeie kere verneuk het, iets wat Khloé – ooit die beskermer – van die kameras en die publiek probeer weghou het. Maar dit was groter as hy, en Khloé het uiteindelik in Desember 2013 aansoek gedoen om egskeiding, ná vier jaar van huwelik.

Wanneer is Khloe en Lamar uitmekaar?

Khloe en Lamar het in 2009 vasgehaak nadat hulle net een maand uitgegaan het en was getroud tot 2016 voordat hulle geskei is. Op 13 Desember 2013, na maande van bespiegelde skeiding, het Khloe aansoek gedoen om egskeiding van Lamar en versoek om wettige herstel van haar van.

Is Khloe en Lamar weer saam?

Khloe en Lamar het die knoop deurgehaak net 'n maand nadat hulle 'n party in 2009 ontmoet het. Hul egskeiding is in 2016 afgehandel. Die werklikheidster deel nou die driejarige dogter True met haar eks Tristan, van wie sy onlangs weer geskei het. … 'Vir nou is Khloé enkellopend en dit lyk goed daarmee,' het die insider gedeel.

Wie gaan Khloe Kardashian uit in 2021?

Khloé Kardashian verbreek haar stilte oor verslag Sy en Tristan Thompson is terug saam.

Hoekom het Khloe met Lamar uitgemaak?

Lamar het probleme met dwelmmisbruik gehad en het later erken dat hy sy vrou verskeie kere verneuk het, iets wat Khloé – ooit die beskermer – probeer het om weg te hou van die kameras en die publiek. Maar dit was groter as hy, en Khloé het uiteindelik in Desember 2013, ná vier jaar van huwelik, vir egskeiding aansoek gedoen.

Aanbeveel: