Logo af.boatexistence.com

Wil en alodia-verhouding?

INHOUDSOPGAWE:

Wil en alodia-verhouding?
Wil en alodia-verhouding?

Video: Wil en alodia-verhouding?

Video: Wil en alodia-verhouding?
Video: How Social Media Destroys Relationships (Wilodia) 2024, Mei
Anonim

In 'n onderhoud het Wil erken hy het met die eerste oogopslag op Alodia verlief geraak en dat hul verhouding binne twee maande sedert hul ontmoeting tot meer as net vriendskap gegroei het. Die duo het aangekondig dat hulle amptelik 'n paar is deur middel van 'n video op Valentynsdag, 14 Februarie 2018.

Is Wil dasovich vriende met Zac Efron?

Fil-Am broer en suster vloggers Wil en Haley Dasovich en die bekende Efron broers, Zac en Dylan, het hul vriendskap deur die jare behou. … Die drie, saam met Dylan se pa, het Zac vergesel terwyl hulle geselsprogramme gedoen het, ontmoet en gegroet het, na partytjies, en première-aande bygewoon het om sy film, Hairspray, te bevorder.

Het Wil dasovich kanker?

Dasovich moes egter tydens sy hoogtepunt in 2017 'n tree terug gee ná 'n hartverskeurende aankondiging op sy YouTube-kanaal waar hy onthul het hy is met kolonkanker gediagnoseer.

Is Alodia en Will getroud?

Amptelik. Kort nadat hy die einde van sy chemoterapie aangekondig het, het Wil deur middel van 'n video op 14 Februarie 2018 aangekondig dat hy en Alodia amptelik 'n paar is Alodia het ook 'n video vrygestel waarin sy haar gevoelens vir Wil bely. Sy het gesê: “Weet altyd dat jy altyd my ondersteuning sal hê, sowel as my hart.

Is Wil dasovich vry van kanker?

Hy het later onthul dat hy met 'n stadium III kolonkanker gediagnoseer is. Hy het sy laaste siklus van chemoterapie vroeg in Januarie 2018 voltooi. Vroeg in Februarie 2018 het hy onthul dat hy is kankervry.

Aanbeveel: