Logo af.boatexistence.com

Hoekom het Walden en Alan getrou?

INHOUDSOPGAWE:

Hoekom het Walden en Alan getrou?
Hoekom het Walden en Alan getrou?

Video: Hoekom het Walden en Alan getrou?

Video: Hoekom het Walden en Alan getrou?
Video: Defendant collapses in court after guilty verdict 2024, Mei
Anonim

In hierdie laaste seisoen tree Alan en Walden trou om 'n kind aan te neem. Dis reg – Jon Cryer en Ashton Kutcher trou. Maar in dieselfde seisoen skei hulle ook. Dit is waar ons almal by die reeks-eindstryd vind.

Behou Alan en Walden Louis?

Walden en Alan het getrou as deel van die nuwe storielyn. Tog het dit geen invloed op die einde gehad nie, want hulle is voor die finaal geskei en was weer by vroue. Meer nog, hulle het getrou om Louis aan te neem, maar die seuntjie was nêrens in die finale te vinde nie, wat die hele storie sinloos maak.

Neem Walden en Alan 'n baba aan?

Louis Schmidt is Walden en Alan se aangenome kind. Hy verskyn in Seisoen 12. Hy is 6 jaar oud.

Hoekom het Walden vir Alan laat bly?

Vroeg reeds word aangedui dat Walden Alan toegelaat het om by die strandhuis aan te bly omdat Walden nie op sy eie kon funksioneer nie en die bestendige invloed van Alan nodig gehad het. In latere seisoene baklei Alan en Walden egter voortdurend en Walden roep gereeld vir Alan omdat hy hom afgesukkel het.

By wie het Walden Schmidt geëindig?

Zoey Hyde-Tottingham-Pierce In A Possum on Chemo Zoey het probeer om hom sy baard te laat skeer en sy hare te sny, wat hy aan die einde gedoen het van die episode. In seisoen 10-première het hy aan Zoey voorgestel te midde van vuurwerke en 'n Michael Bolton-serenade.

Aanbeveel: