Logo af.boatexistence.com

Was Casper slim met jlo getroud?

INHOUDSOPGAWE:

Was Casper slim met jlo getroud?
Was Casper slim met jlo getroud?

Video: Was Casper slim met jlo getroud?

Video: Was Casper slim met jlo getroud?
Video: Jennifer Lopez Broke Up with Casper Smart Because He Cheated, Says Source | People NOW | People 2024, Mei
Anonim

Jennifer en Casper is in 2016 uitmekaar, en die MQB-regter het in 'n onderhoud met Univision oor hul verhouding oopgemaak. “Ek was baie jonk, ek was 23 of 24, sy was 18 jaar ouer, so sy was omtrent 42 jaar oud met twee kinders.

Hoe lank was Casper Smart en JLo saam?

Casper Smart en Jennifer Lopez, wat rustyd tydens die 2020 Super Bowl opgetree het, was vroeër een van die warmste paartjies in Hollywood. Hulle het byna vyf jaar uitgegaan waar hulle 'n weer-aan-weer-verhouding gehad het.

Hoekom het JLo en Casper geskei?

"Sy het hom uitgeskop omdat hy haar verneuk het en hy gevang is," het die bron gesê. “Dit het twee jaar gelede gebeur, en hy het belowe hy sal dit nooit weer doen nie en sodra hy dit gedoen het, was sy klaar.”

Hoe het Jennifer Lopez Casper Smart ontmoet?

Casper Smart het Jennifer Lopez die eerste keer in 2011 ontmoet toe hy as een van haar rugsteundansers aangestel is. Hulle het 'n verhouding ontwikkel wat aan-en-af was wat vyf jaar geduur het en in 2016 geëindig het. JLo is nou verloof aan Alex Rodriguez.

Wanneer het Casper en JLo uitgegaan?

Beau 'Casper' Smart

Net vier maande nadat hy van Anthony geskei het, het die "Dinero"-sanger met die rugsteundanser begin uitgaan in November 2011. Lopez het later vir Smart aangestel as die kreatiewe direkteur van haar All I Have-verblyf in Las Vegas.

Aanbeveel: