Logo af.boatexistence.com

Hoe sterf levana?

INHOUDSOPGAWE:

Hoe sterf levana?
Hoe sterf levana?

Video: Hoe sterf levana?

Video: Hoe sterf levana?
Video: Прохождение The Last of Us part 2 (Одни из нас 2)#10 Где пилюльки, Лёва? 2024, Mei
Anonim

Levana het Cinder se aanbod om oor te gee aangeneem en haar greep op haar glans verloor, maar sodra Cinder ontwapen is, storm Levana op haar met 'n mes en steek Cinder deur die hart Met die laaste van haar bewussyn, het Cinder Levana deur die kop geskiet, wat die bewind van koningin Levana Blackburn van Luna effektief beëindig het.

Hoe maak Cinder Levana dood?

Cinder en Levana veg met verstandbeheer totdat Levana oorgee. Wanneer Cinder 'n wapen van haar gaan wegneem, Levana steek Cinder in die hart. Cinder skiet en maak Levana dood.

Waarom kom Levana aarde toe?

Erland. Cinder verneem dat keiser Rikan gesterf het en koningin Levana sal op aarde aankom in 'n poging om 'n huweliksalliansie tussen haar en Kai te versterk.

Trou Kai met Levana?

Hoewel hulle geluk in hul verhouding vind, het dit steeds sy gebreke. Hy trou met Levana en kroon haar as keiserin van die Statebond. … Kai gaan terug na die Statebond, maar behou steeds sy verhouding met Cinder.

Hoe oud is koningin Levana in die Lunar Chronicles?

Fairest begin wanneer Levana 15 jaar oud is en dek ongeveer 10 jaar van haar lewe, en eindig ongeveer 'n dekade voordat Cinder ingestel word.

Aanbeveel: