Logo af.boatexistence.com

Verslaan Alex Deluca?

INHOUDSOPGAWE:

Verslaan Alex Deluca?
Verslaan Alex Deluca?

Video: Verslaan Alex Deluca?

Video: Verslaan Alex Deluca?
Video: Meredith tells Alex about Deluca - Grey’s Anatomy Season 15 Episode 15 2024, Mei
Anonim

Aanhangers was verskrik toe Alex Deluca (Giacomo Gianniotti) amper doodgeslaan het. Die Grey-Sloan-inwoner was 'n slagoffer van 'n wrede aanranding nadat Alex geglo het hy misbruik Jo. In plaas daarvan om Andrew toe te laat om homself te verdedig, het Alex tot gevolgtrekkings gekom en hom geslaan

Kom Alex in die moeilikheid omdat hy DeLuca geslaan het?

Meredith besef ook vinnig dat Alex in werklikheid die een was wat Deluca geklop het. … Meredith besluit dat al is sy lief vir Alex, sy hom moet oorgee. Sy gaan na Bailey en vertel haar die waarheid. Maar toe die twee na die polisie jaag, vind hulle Alex wat gearresteer word vir ernstige aanranding, omdat hy homself oorgegee het.

Kry Karev klaar omdat hy DeLuca geslaan het?

reg toe Alex by die huis kom. Met die verkeerde indruk van die situasie, , het hy voortgegaan om dieinwoner wreed te slaan en DeLuca in die hospitaal te laat beland. … Hy het dit glad nie vir Alex gedoen nie; hy het besluit om die saak te laat vaar om Jo te beskerm.

In watter episode klop Alex DeLuca?

Episode 1 (" Undo ")Alex slaan DeLuca so erg dat hy in die hospitaal beland - hul hospitaal. Die rede? Hy sê dis omdat hy gedink het DeLuca het homself op Jo afgedwing.

Kry Alex sy werk terug ná DeLuca?

Alex Karev is geskors

Alex is ook geskors omdat hy DeLuca (Giacomo Gianniotti) aangerand het nadat hy op hom en Jo (Camilla Luddington) in 'n kompromitterende (maar totaal onskuldige) situasie ingestap het. DeLuca het uiteindelik die aanklagte van aanranding laat vaar, en Alex het weer sy ou werk teruggekry

Aanbeveel: