Logo af.boatexistence.com

Het Alisha Glenn verneuk?

INHOUDSOPGAWE:

Het Alisha Glenn verneuk?
Het Alisha Glenn verneuk?

Video: Het Alisha Glenn verneuk?

Video: Het Alisha Glenn verneuk?
Video: The Newly Engaged ‘Bachelor In Paradise’ Glenn And Alisha | Studio 10 2024, Mei
Anonim

Maar toe, te midde van haar hartseer, het Alisha self Glenn verneuk met nog 'n BIP-spanmaat. "Toe die naweek daarna, ek sit in my seer, hoe gebroke ek was, wat op 'n baie ongesonde manier gemanifesteer het en by 'n partytjie het ek saam met Scot geslaap," het sy onthul.

Het Alisha en Glenn uitmekaar gebreek?

Ons het dalk nie 'n seisoen van Bachelor in Paradise om hierdie jaar te geniet nie, maar ons kan ons ten minste verlustig in die wete dat seisoen drie se Alisha Aitken-Radburn en Glenn Smith still issaam en baie verlief.

Met wie het Glenn vir Elena verneuk?

"Glenn was by 'n geldpartytjie in Perth en het Helena by 'n klub ontmoet en hulle het uiteindelik daardie aand 'n paar keer gesoen," het die gasheer Megan Pustetto gesê. Dit het toe voortgegaan om te sê Alisha het toe met 'n ander BiP mede-ster, Scott Fuller, "gehaak" voordat sy en Glenn "dit selfs genoem het. "

Wat doen Alisha Aitken-Radburn vir 'n lewe?

Alisha Aitken-Radburn het as 'n politieke personeellid gewerk toe sy die eerste keer in 2018 op The Bachelor verskyn het, en ná die program het sy dit moeilik gehad om haar twee lewens te balanseer. "Ek het regtig gesukkel oor die laaste twee tot drie jaar sedert The Bachelor," vertel sy aan TV WEEK oor die telefoon.

Wat doen Glenn Smith vir werk?

'n Verkoelingswerktuigkundige van WA, Glenn het die eerste keer op Angie Kent se 2019-seisoen van The Bachelorette verskyn, waar hy aanvanklik die Queenslander gesoek het met 'n tekening van haar geskep deur 'n kunstenaarsvriend van syne.

Aanbeveel: