Logo af.boatexistence.com

Wanneer het charles spurgeon begin preek?

INHOUDSOPGAWE:

Wanneer het charles spurgeon begin preek?
Wanneer het charles spurgeon begin preek?

Video: Wanneer het charles spurgeon begin preek?

Video: Wanneer het charles spurgeon begin preek?
Video: Audiopreek: Bevel tot geloof (Charles H. Spurgeon) 2024, Mei
Anonim

Spurgeon het in 1850 as 'n gemeentelid grootgemaak en 'n Baptis geword en dieselfde jaar, op 16, het hy sy eerste preek gepreek. In 1852 word hy predikant te Waterbeach, Cambridgeshire, en in 1854 predikant van New Park Street Chapel in Southwark, Londen.

Wanneer het Spurgeon sy eerste preek gepreek?

Spurgeon het sy eerste preek in die winter van 1850–51 in 'n kothuis by Teversham gepreek terwyl hy vir 'n vriend ingevul het. Van die begin van Spurgeon se bediening is sy styl en vermoë as ver bo-gemiddeld beskou.

Watter Bybel het Spurgeon gebruik?

Onthou, Spurgeon was mal oor die KJV. Was mal oor dit. Sy kamp is KJV-voorkeur. Maar hy het 'n siening gehad om te wys dat dit 'n vertaling is!

Waarom is Charles Spurgeon bekend as die prins van predikers?

Hy het meer as 3 600 preke aan meer as 10 miljoen luisteraars gepreek in sy bediening in sy lewe, en in die dood is sy boeke en preke steeds in druk. … Sy naam was Charles Haddon Spurgeon, en hy staan vandag bekend as die “Prins van Predikers.”

Waar het Charles Spurgeon gestudeer?

Spurgeon het geen formele opleiding gehad buiten Newmarket Academy, wat hy van Augustus 1849 tot Junie 1850 bygewoon het nie, maar hy was baie belese in Puriteinse teologie, natuurgeskiedenis en Latyn en Victoriaanse literatuur.

Aanbeveel: