Logo af.boatexistence.com

Was Peter Townsend getroud?

INHOUDSOPGAWE:

Was Peter Townsend getroud?
Was Peter Townsend getroud?

Video: Was Peter Townsend getroud?

Video: Was Peter Townsend getroud?
Video: Was getroud met pedofiel & narsis 2024, Julie
Anonim

Groepkaptein Peter Wooldridge Townsend, CVO, DSO, DFC & Bar was 'n Britse Koninklike Lugmag-offisier, vlieënde meester, hofdienaar en skrywer. Hy was van 1944 tot 1952 na koning George VI en het van 1952 tot 1953 dieselfde pos vir koningin Elizabeth II beklee.

Hoekom het Peter Townsend nie met Margaret getrou nie?

Hy het vroeg die volgende jaar aan Margaret voorgestel. Baie in die regering het geglo dat hy 'n ongeskikte man vir die Koningin se 22-jarige suster sou wees, en die Kerk van Engeland het geweier om 'n huwelik met 'n geskeide man te aanvaar.

Het Peter Townsend kinders by sy eerste vrou gehad?

1971), wat albei uit families van die landadel was. Op 17 Julie 1941 in Much Hadham, Hertfordshire, , trou sy met Peter Townsend (1914–1995). … Met Townsend het sy twee seuns gehad, Giles (1942–2015) en Hugo (gebore 1945).

Wat het met Peter Townsend se eerste vrou geword?

Peter het in 1941 met sy eerste vrou, Rosemary Pawle, getrou en die paar het twee seuns gehad, Giles en Hugo. Die huwelik het uiteindelik verbrokkel weens sy vrou se verhouding met John de László, met wie sy getroud is ná hul egskeiding.

Wat was fout met prinses Margaret?

In die 1970's het prinses Margaret, gravin van Snowdon 'n senuwee-ineenstorting gehad en het terapie van die psigiater Mark Collins van die Priory Clinic vir depressie ontvang, volgens The Guardian. Na 'n reeks beroertes het die prinses teen April 2001 gedeeltelik haar visie verloor en gedeeltelik verlam geraak.

Aanbeveel: