Logo af.boatexistence.com

Het heropening 'n koppelteken?

INHOUDSOPGAWE:

Het heropening 'n koppelteken?
Het heropening 'n koppelteken?

Video: Het heropening 'n koppelteken?

Video: Het heropening 'n koppelteken?
Video: Het Arabische alfabet - Hoofdstuk 1B 2024, Mei
Anonim

die jy moet re- gebruik, sodat die twee woorde nie verwar word nie. Voorbeelde: Daar is 'n werkwoord om te onderdruk. As jy egter weer iets wil druk, moet jy herdruk skryf.

Wat is korrek heropen of heropen?

belbivfreeordie. 1j. Heropen sonder die koppelteken word ten volle aanvaar en (ek sou sê) verkieslik, ten minste in die Verenigde State. 4.

Hoe gebruik jy die woord heropen in 'n sin?

Heropen sin voorbeeld. My soort het altyd gedink daar is 'n manier om daardie poort weer oop te maak, en 'n paar dae gelede het die poort gebars. Toe die spoorwegbrug Venesië met die vasteland en die res van Europa in aanraking gebring het, het dit nodig geword om iets te doen om die hawe vir groter verskeping te heropen

Wat is die werkwoord van heropen?

oorgangswerkwoord. 1: om weer oop te maak. 2a: om weer op te neem: hervat bespreking heropen. b: om bespreking of oorweging van heropening van 'n kontrak te hervat. 3: om weer te begin.

Wat is 'n ander woord vir heropen?

In hierdie bladsy kan jy 17 sinonieme, antonieme, idiomatiese uitdrukkings en verwante woorde vir heropen ontdek, soos: voortgaan, hervat, herstel, tel op, herbegin, neem op, begin weer,,, en toegemaak.

Aanbeveel: